Leon Cocco

Expertise: VTH
Huidige opdrachtgevers: Gemeente Soest en Land van Cuijk

Leon Cocco

Leon kennen wij als een erg ambitieuze projectspecialist. Toen hij voor het eerst met REEF in gesprek raakte, gaf hij aan dat hij op zoek was naar een omgeving waar hij écht kon doorgroeien. Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling en verrijking van kennis gestimuleerd wordt. Zodoende is Leon gestart bij REEF als trainee Basisregistraties. Met dit traineeship kon Leon in een korte tijd zijn kennis op gebied van BAG en BGT verrijken.

Leon werkt inmiddels bijna twee jaar bij REEF en heeft in deze periode veel uiteenlopende opdrachtgevers leren kennen. Een sterke eigenschap van Leon is, dat hij een nieuwe omgeving snel eigen weet te maken. Hij pakt zaken adequaat op en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Hierdoor weten anderen wat ze aan Leon hebben.

Bij één van zijn huidige opdrachtgevers, namelijk Land van Cuijk, heeft hij er in twee maanden tijd voor gezorgd dat hij de organisatie kent en hij zich daar als een vis in het water voelt. Hierdoor kan hij, ondanks deze korte periode, nieuwe medewerkers in leren die onderdeel worden van de vaste formatie bij Land van Cuijk. Daarnaast wordt hij betrokken bij de optimalisatie van interne processen. Leon kan op deze manier zijn kennis en ervaring achterlaten bij de opdrachtgever.

Leon is een ambitieuze en leergierige collega die dicht bij zichzelf blijft. Dit maakt hem ondernemend en soms een tikkeltje eigenwijs; twee eigenschappen die naadloos aansluiten bij de kernwaarden van REEF. Daar zijn wij hartstikke trots op!

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Leon Cocco
Vakgebied: VTH
Functie: Professional Basisregistraties
Opdrachtgever: Gemeente Soest en Land van Cuijk
In dienst bij REEF sinds: maart 2021

Alle genomineerden