Esther van Rooij

Expertise: Sociaal en Juridisch
Huidige opdrachtgever: GR Peelgemeenten

Esther van Rooij

Esther is bijna twee jaar geleden aan boord gekomen bij REEF. Destijds had Esther al veel kennis in huis, maar in de afgelopen twee jaar heeft ze die noemenswaardig verbreed. 

Eerder dit jaar heeft Esther haar master afgerond, naast een 36-urige werkweek met 100% inzet bij haar project bij GR Peelgemeenten. Haar verantwoordelijkheden in het project vragen ook om een behoorlijke dosis inlevingsvermogen en focus, aangezien zij jongeren en gezinnen coacht op het gebied van multi-problematiek. Samen met hen werkt zij naar de beste oplossing, wat meestal niet de makkelijkste weg is. 

Door het opdoen van nieuwe kennis, middels haar master en nieuwe ervaringen dankzij de projecten, werkt Esther actief aan haar eigen ontwikkeling. Ze toont aan dat ze haar adviezen richting gezinnen zorgvuldig afweegt en opstelt. Daarnaast denkt Esther bewust na over de bijdrage die zij kan leveren om de processen en kwaliteit binnen jeugdzorg te verbeteren. Esther deelt haar opgedane kennis graag met de projectspecialisten van team Sociaal en Juridisch tijdens kennissessies, die zij graag mede-organiseert. De aankomende tijd zal Esther nóg meer kennis op doen, omdat ze een duidelijk doel voor ogen heeft: ze wil de stap richting kwaliteitsmedewerker binnen de jeugdwet maken, om op deze manier een nog grotere bijdrage te leveren aan het verbeteren van de processen en kwaliteit. 

De manier waarop Esther haar doelen nastreeft en een professionele houding opzet, in combinatie met haar betrokkenheid, maakt dat zij binnen team Sociaal en Juridisch dé winnaar is van de 'Projectspecialist van het jaar'-verkiezing.

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Esther van Rooij
Vakgebied: Sociaal en Juridisch
Functie: Gezins- en jongerencoach
Opdrachtgever: GR Peelgemeenten
In dienst bij REEF sinds: maart 2021