Henk Luijten

Expertise: Installatietechniek
Huidige opdrachtgever: MSD

Henk Luijten

Voordat Henk bij REEF aan de slag is gegaan, werkte hij bij één van onze opdrachtgevers. Bij deze opdrachtgever werkten meerdere projectspecialisten van REEF en zodoende heeft Henk onze organisatie leren kennen. Helaas moest deze opdrachtgever destijds besluiten om te reorganiseren, wat voor Henk inhield dat hij zich moest gaan oriënteren naar iets nieuws. In deze periode hebben Henk en REEF elkaar gevonden en besloten om elkaar verder te helpen.

Henk is werkzaam als Site Construction Manager. Hij zorgt ervoor dat technische projecten volgens construction planning verlopen en werkt hiervoor nauw samen met subcontractors, zoals bouw- en installatiebedrijven. Henk ziet erop toe dat alle werkzaamheden volgens planning verlopen en alles volgens afspraak gebeurt. De werkzaamheden moeten vanzelfsprekend te allen tijden voldoen aan de richtlijnen van MSD.

Waarmee Henk zich met name profileert, is dat hij de begeleiding van deze projecten oppakt in een streng geregisseerde farmaceutische omgeving. Hiervoor is, naast technische kennis, ook accuratesse en communicatieve scherpte nodig.

Henk trad in 2017 in dienst bij REEF als projectspecialist bij team Installatietechniek. Hij is inmiddels al ruim 4,5 jaar werkzaam bij onze opdrachtgever MSD en een behoorlijk aantal projecten verder. Ondanks dat hij al vijf jaar in huis zit bij MSD, voelt hij zich verbonden met REEF en is hij erg betrokken. Samen met een aantal collega-projectspecialisten organiseert hij geregeld een lunch met om betrokken te blijven en kennis te delen. Wij waarderen Henk zijn loyaliteit enorm en daarnaast is hij een ware ambassadeur van REEF.

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Henk Luijten
Vakgebied: Installatietechniek
Functie: Project Engineer
Opdrachtgever: MSD
In dienst bij REEF sinds: januari 2017

Alle genomineerden