Ronald Bolhuis

Expertise: D&E
Huidige opdrachtgever: DAF

Ronald Bolhuis

Ronald is inmiddels alweer tien jaar werkzaam als projectspecialist bij REEF binnen team Development and Engineering. In de afgelopen tien jaar heeft Ronald zich geprofileerd middels de kennis, vaardigheden en ervaring die hij heeft opgedaan.

Ronald houdt zich op dit moment met een erg uitdagend project bij DAF bezig. DAF heeft namelijk een nieuw model vrachtwagens op de markt gebracht en Ronald is verantwoordelijk voor het beheren van de documentatie rondom het nieuwe model. Vanuit de gehele organisatie haalt Ronald informatie op om het documentatiesysteem op compleet te maken. Hierdoor kan hij tijdig de juiste informatie weer verspreiden met andere afdelingen.

Door de grootte van de organisatie en de inhoudelijkheid van de informatie, is het een uitdaging om het documentatiesysteem kloppend te maken. Zo moet Ronald ervoor zorgen dat de ontvangen informatie gefilterd wordt, juist in het systeem staat en blijft aangevuld. Om deze uitdaging op de juiste manier aan te vliegen, heeft Ronald een ‘planning-tool’ gemaakt. Deze tool zorgt ervoor dat hij en andere betrokkenen real-time inzicht hebben in de status van alle opgevraagde documentatie én dat er sprake is van synergie tussen afdelingen.

Ronald is trots op zijn projectresultaten, hij is trots op REEF en op zijn opdrachtgever DAF. Dit straalt hij uit door actief zijn kennis te delen, open te staan om nieuwe vaardigheden eigen te maken én nieuwe ervaringen op te blijven doen. Dit maakt ons natuurlijk ook hartstikke trots!  

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Ronald Bolhuis
Vakgebied: Development & Engineering
Functie: Requirements Specialist
Opdrachtgever: DAF
In dienst bij REEF sinds: juni 2013

Alle genomineerden