Projectcommunicatiesysteem 

Wie met ons samenwerkt, mag rekenen op een transparante aanpak en constante kennisstromen tussen alle partijen. Daarvoor gebruiken wij ons projectcommunicatiesysteem. 

onze garantiesuw succes

Succesvol communiceren

Het projectcommunicatiesysteem (PCS) zorgt voor een heldere communicatie voor, tijdens en na een project tussen opdrachtgever, projectspecialisten en de projectmanager van REEF. Het helpt bij het evalueren en rapporteren van elke stap, van inventarisatie tot oplevering. Zaken als aanleiding, doel, scope, planning en budget krijgen een omschrijving die voor iedereen duidelijk is. Op heldere wijze kennis delen is de sleutel om zo soepel en efficiƫnt mogelijk het projectdoel te behalen. En daarvoor halen wij alles uit de kast.

 

Onze werkwijze

Inventarisatie Evaluaties Oplevering
Inventarisatie

Inventarisatie

Bij de start van een project bepaalt u samen met de REEF-projectspecialist en REEF-projectmanager het doel, de scope, planning en het budget. Wij zorgen ervoor dat de omschrijving voor iedereen duidelijk is en rapporteren deze middels het projectcommunicatiesysteem.

Evaluaties

Evaluaties

De scope, planning en het budget van een project willen van start tot finish nog wel eens veranderen. Belangrijk is dat alle neuzen te allen tijde dezelfde kant opstaan. Wij zorgen dat onduidelijkheid, uiteenlopende verwachtingen, onstabiele planningen, budgetoverschrijding en vage doelen voorkomen worden door tussentijds te evalueren. Het systeem helpt bij het evalueren en rapporteren. Zo heeft u grip op voortgang, kwaliteit en kosten.

Oplevering

Oplevering

Op heldere wijze kennis delen is de sleutel om zo soepel en efficiƫnt mogelijk het projectdoel te behalen. En daarvoor halen wij alles uit de kast. Zo garanderen onze mensen altijd 100% resultaat.

onze mensenuw resultaat

Grip op het resultaat

Een project is vaak dynamisch. Want de scope, planning en het budget willen van start tot finish nog weleens veranderen. Dat is goed en getuigt van inzicht. Want waarom een uitgezette lijn volgen als omstandigheden veranderen? Belangrijk is wel dat alle neuzen te allen tijde dezelfde kant opstaan. Zo voorkomen we onduidelijkheden en vertraging. Met het projectcommunicatiesysteem heeft iedereen grip op voortgang, kwaliteit en kosten. Zo garanderen onze mensen altijd 100% resultaat.

Benieuwd naar het resultaat van onze professionals?

Bekijk onze projecten

Ik wil meer informatie over jullie werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die REEF uw organisatie kan bieden? Neem dan contact op met Chris Reef. 

Chris Reef
directeur / eigenaar