Voor professionals

Projectmatig werken bij REEF is doelgericht werken.

onze projectenjouw succes

Werken bij REEF

Als REEF-professional werk jij iedere dag aan het beste projectresultaat; jouw prestaties zijn ons visitekaartje.

Daarom investeren we graag in jouw kennis, vaardigheden en ervaring, zodat jij alles uit je loopbaan kunt halen. Bij ons krijg je de beste tools voor jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst. Samen bespreken we hoe jij telkens weer verder komt en beter wordt. Van het ene succesvolle project naar het volgende. Welkom bij REEF!

Hoe werk jij graag?

In dienstverband

Ben je direct beschikbaar voor projecten of op zoek naar een nieuwe baan? Als professional van REEF ben je constant bezig met interessante projecten waar je je kennis gebruikt om onze klanten te helpen met hun vraagstuk.

Als zelfstandige

Met behulp van ons netwerk kun jij als zelfstandige jouw expertise inzetten bij onze partners. 

Onze 5 garanties

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat

Vind jouw ideale project in zes stappen

Download de whitepaper en ontvang tips om te bepalen welke baan jou gelukkig maakt en de weg daarnaartoe.

onze projecten jouw succes

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zorgen er zo voor dat jij alles uit je loopbaan kunt halen. We bieden verschillende mogelijkheden om jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. Kies je eigen carrièrepad met REEF-Carrièremanagement.

Hierbinnen bieden we workshops, (online)-trainingen, kennisbijeenkomsten en intervisies om je kennisveld te verbreden. Je bent zelf verantwoordelijk, maar doet het niet alleen. Een team van professionals binnen hetzelfde vakgebied staat voor je klaar. Zo heb jij grip op je carrière en ontwikkel je jezelf in hoog tempo.

Meer over leren en ontwikkelen

Nieuwste projecten en vacatures

Starter Tekenaar Constructeur

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Wil je producten of onderdelen ontwerpen en tekenen die vervolgens in productie gaan?

Project coördinator

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Als gedreven project coördinator weet jij de juiste ondersteuning te geven aan de projectmanagers bij technische investeringsprojecten waar zij verantwoordelijk voor zijn.

HR-adviseur

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
De functie bevat afwisselende en veelzijdige HR-verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het up to date houden van de verschillende HR tools zoals de HR-gesprekscyclus, opleidingsbeleid en verschillende HR regelingen.

Teammanager Sales

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Als teammanager sales ben je naast de aansturing van het interne team verantwoordelijk voor het behalen van jouw eigen business. Succesvol teammanager zijn bij REEF betekent ook zelf succesvol zijn in sales.

NPI Engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten in een technische omgeving als NPI engineer?

Meetspecialist

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Voor dit specifieke project ga je aan de slag als meetspecialist en werk je samen met andere meetploeg-leden aan de blootstellingsbeoordelingen van de medewerkers om hun gezondheid te bewaken.

Veelgestelde vragen

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen? In onderstaand overzicht vind je de veelgestelde vragen en antwoorden. Als jouw vraag hier niet tussen zit neem dan contact op. 

Bekijk alle veelgestelde vragen