Personeel en Organisatie

HR gaat om verbinding zoeken en kennis delen.

Groeien in je carrière

Als HR-professional zie jij altijd mogelijkheden om het personeelsbeleid van een organisatie op korte en lange termijn naar een hoger plan te tillen. Ongeacht of het gaat om capaciteitsvraagstukken, operationele vraagstukken of strategische advisering; jij zet in op innovatief beleid. Dankzij jouw gestructureerde aanpak kun jij een project vanaf het begin gecontroleerd aanpakken.

We creëren regelmatig verbinding tussen jou en je vakgenoten, jouw collega’s, zodat jullie van elkaar kunnen leren. We delen kennis en ervaring op het gebied van specifieke expertises, maar ook over overkoepelende ontwikkelingen, zoals duurzame inzetbaarheid, HR Analytics of beoordelen en functioneren. En omdat we veel afwisseling bieden in zowel het type projecten als opdrachtgevers, heb je veel mogelijkheden om flexibel door te groeien in je carrière.

Het team Personeel en Organisatie richt zich op een zestal taakvelden:

 • HR-advies
 • Recruitment
 • Verzuim
 • Salaris- en personeelsadministratie
 • Learning and development
 • Duurzame inzetbaarheid

Onze projecten jouw succes

HR-professionals

Wij zijn net zo ambitieus als jij, dus we snappen hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je aanvullende opleidingen en cursussen volgen om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar experts hun kennis delen met jou. Zo vergroten wij jouw kansen op de arbeidsmarkt en bieden we toegang tot de meest interessante functies op het gebied van HR. 

Bekijk projecten en vacatures

Projecten en vacatures Personeel en Organisatie

HRIS adviseur

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Het optimaliseren en stroomlijnen van HR processen en systemen.

Verzuimadviseur

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Jij zorgt voor het gehele verzuimtraject van A tot Z.

HR Adviseur

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Ben jij een verbinder tussen de medewerker en het management?

HR professional

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 4000
Duurzame inzetbaarheid, recruitment, beleid, functiehuizen, learning & development; wat is jouw specialiteit?

Recruiter non-profit

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Zorgen voor een goede organisatie en begeleiding van het gehele wevings-en-selectieproces.

HR adviseur

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Bij REEF zet jij jouw kennis, vaardigheden en expertise als HR adviseur centraal en pak je diverse opdrachten op bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Leer meer over hoe wij projecten aanpakken

Vanderlande is een grote internationale speler op het gebied van transportsystemen en de afgelopen jaren erg hard gegroeid. Het doel van de organisatie: nog groter worden. Om dit doel te bereiken is het belangrijk dat zij gekwalificeerd personeel hebben dat beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Om het opleiden van personeel administratief in goede banen te leiden en een global point of acces tot het complete trainingsaanbod te creëren voor het personeel, heeft Vanderlande een nieuwe Learning Management Systeem “Workday Learning” aangekocht, dat geïmplementeerd moest worden. De expertise van Danique Raaijmakers als HR-professional en REEF-projectspecialist is ingezet om Vanderlande te ondersteunen bij de implementatie van Workday Learning.

Lees meer over deze case

Succesvolle projecten

Vanderlande logo

Implementatie Learning Management Systeem

Implementatie van een global Learning Managment Systeem “Workdag Learning” ofwel de nieuwe “Vanderlande academy”. Hierbij inrichten van het systeem, datamigratie, de werkprocessen en het changemanagement.

Recruitmentproces optimaliseren

IDH is de afgelopen jaren gegroeid van een startup naar een professionele organisatie. Met de ambitie om te groeien is het essentieel om het recruitment proces te optimaliseren en te focussen op employer branding.

Begeleiding reorganisatie

Gemeente Heerlen stond net als iedere andere gemeente voor een flinke transitie. Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR-adviseur aangesloten bij dit project.

GOM

Verzuimreggiseur

Invulling en uitvoering geven aan het centraal geformuleerde verzuimbeleid. Regisseren en bewaken van het verzuimproces en de verzuimdossiers in samenspraak met het lijnmanagement.

Arvato supply chain

Recruitment naar een hoger niveau tillen

Door snelle groei van de organisatie is extra kennis van een recruiter ingezet die een bijdrage levert aan de invulling van de vacatures, het opzetten van een sterk employer brand en die het recruitmentproces optimaliseert.

Vista college

P&O advies

Het proactief begeleiden van lijnmanagers in de organisatie ontwikkeling, performance management, teamontwikkeling en coaching van medewerkers.

Herbalife

Professionaliseren van de HR-afdeling

Als sparringpartner adviseren en faciliteren van het lijnmanagement inzake HR-vraagstukken. Onder andere het verder ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, de HR-processen en instrumenten.

Procesverbetering personeels- en salarisadministratie

Adviseren over de administratieve processen van de personeels- en salarisadministratie en het doorvoeren van verbeteringen. Zodat HR de interne en externe klanten beter kan bedienen.

Maasdriel P&O

Ondersteuning team HR

HRM advies aan de gemeente Maasdriel en het Team Sociaal Domein en Bestuur, Griffie en Concerncontroller en tevens secretaris GO en stagecoördinator.

Organisatieontwikkeling

Als projectleider zorgdragen dat er een gedragen organisatieontwerp met bijpassende fijnstructuur wordt opgeleverd voor het Sociaal Domein.

onze mensen uw resultaat

Onze professionals

Ongeacht of het gaat om capaciteitsvraagstukken, operationele vraagstukken of strategische advisering; onze HR-professionals zetten altijd in op vernieuwende mogelijkheden binnen een organisatie. Wij bieden meer dan de juiste specialist voor een tijdelijk project; wij bieden aanvullend advies om P&O-gerelateerde vraagstukken op korte en lange termijn naar een hoger niveau te tillen. 

Zowel aan de Personeels- als de Organisatiekant zetten onze professionals in op het beste resultaat van een project. Van uitvoerende, dagelijkse hands-on werkzaamheden tot strategische advisering of coördinatie van reorganisaties en coachingstrajecten. Dat doen we bij (middel)grote bedrijven, profit en non-profit organisaties. Hoe divers de projecten ook zijn, we hebben altijd de juiste oplossing. HR gaat om verbinding zoeken en kennis delen. Kennis op het gebied van specifieke expertises, maar ook kennis over overkoepelende ontwikkelingen, zoals duurzame inzetbaarheid, HR Analytics of beoordelen en functioneren.

Onze professionals