Voor organisaties

Wij zien uw vraag als een project, met een duidelijk eindresultaat. 

onze projectenuw oplossing

Werkwijze

Wij werken met de beste ondernemende professionals binnen elk van onze tien uiteenlopende expertises.

Onze projectspecialisten ontwikkelen doorlopend hun vaardigheden tijdens projecten bij de meest uiteenlopende organisaties. Die kennis laten ze na afloop achter bij onze opdrachtgevers én delen ze met onze andere professionals. Bovendien houden we tijdens een project vast aan een strakke planning, tussentijdse oplevermomenten en evaluaties. Daarmee houdt u continu grip op het resultaat dat we vooraf garanderen. 

Lees hoe wij dit aanpakken

onze mensen uw resultaat

Onze professionals

Onze professionals werken iedere dag aan het beste projectresultaat. Het zijn vakmensen die alle ins- en outs binnen hun vakgebied kennen en ervan overtuigd zijn dat kennis delen uiteindelijk zorgt voor het succes van uw organisatie. Daarom verbinden wij mensen en brengen ze samen. 

Bekijk onze professionals

Onze 5 garanties

Professionele projectspecialisten

Onze professionals zijn continu in ontwikkeling. Ze doen in korte tijd veel kennis en ervaring op bij de meest uiteenlopende organisaties. Zo kunnen ze snel en effectief schakelen op elke werkvloer, wat altijd het beste resultaat oplevert. Daarmee zijn zij specialisten in projecten.

Professionele projectspecialisten

Moeiteloos proces

Onze projecten verlopen moeiteloos volgens een soepel, bewezen proces. Daarmee zorgen we ervoor dat onze professionals op korte termijn bij uw organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Moeiteloos proces

Innovatieve systemen

Uw organisatie weet voor en tijdens een project exact waar onze professional aan gaat werken en wanneer dat resultaat oplevert. Dat leggen we vast in een vernieuwend systeem voor up-to-date communicatie.

Innovatieve systemen

Doelgerichte oplossing

Wij werken met ondernemende specialisten binnen elk van onze negen expertises. Het zijn professionals op uw domein die alle ins en outs kennen. Daarom kunnen we de beste mensen verbinden aan de doelstellingen van uw organisatie.

Doelgerichte oplossing

Gegarandeerd resultaat

Elk project monitoren we nauwlettend door middel van tussentijdse evaluaties. Na afronding dragen onze professionals hun kennis en ervaring over aan uw organisatie. Daarmee zijn al onze projecten voor 100% afgebakend en houdt u grip op het resultaat dat we opleveren.

Gegarandeerd resultaat

Projectcommunicatiesysteem

Inventarisatie Evaluaties Oplevering
Inventarisatie

Inventarisatie

Bij de start van een project bepaalt u samen met de REEF-projectspecialist en projectmanager het doel, de scope, planning en het budget. Wij zorgen ervoor dat de omschrijving voor iedereen duidelijk is en rapporteren deze middels het projectcommunicatiesysteem.

Evaluaties

Evaluaties

De scope, planning en het budget van een project willen van start tot finish nog wel eens veranderen. Belangrijk is dat alle neuzen te allen tijde dezelfde kant opstaan. Wij zorgen dat onduidelijkheid, uiteenlopende verwachtingen, onstabiele planningen, budgetoverschrijding en vage doelen voorkomen worden door tussentijds te evalueren. Het systeem helpt bij het evalueren en rapporteren. Zo heeft u grip op voortgang, kwaliteit en kosten.

Oplevering

Oplevering

Op heldere wijze kennis delen is de sleutel om zo soepel en efficiënt mogelijk het projectdoel te behalen. En daarvoor halen wij alles uit de kast. Zo garanderen onze mensen altijd 100% resultaat.

Succesvolle projecten

Doorlooptijd facilitaire en technische services verkorten

  MSD is het grootste innovatieve geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Vastgoedorganisatie CBRE ontzorgt MSD in facilitaire en technische services. Op deze locatie vervult onze specialist Lorenzo Caïro de rol van werkvoorbereider elektrotechniek. 

  Productiestabiliteit behouden en verbeteren

   MSD Animal Health ontwikkelt innovatieve oplossingen voor het verbeteren van diergezondheid.
   Door de stijgende vraag naar dierlijke vaccins ontstaat er een hoge productievraag. Om ervoor te zorgen dat MSD geen productieverlies leidt, is het van belang om de productiestabiliteit te behouden en verbeteren.

   Verhogen van het veiligheidsbewustzijn bij Waterschap Brabantse Delta

    Het Waterschap Brabantse Delta wil in 2023 het veiligheidsniveau 4 hebben behaald. Om het gestelde doel te behalen had het Waterschap behoefte aan een strategisch adviseur veiligheid die regie voert over de taken van het team van Arbo- en veiligheidsprofessionals.

    Grip op veiligheid

     Voor een nieuwe productielijn voor Sekisui S-Lec in Roermond, is er een nieuwe hal – inclusief installaties – gerealiseerd. Vanaf de start van de bouw is er een parttime veiligheidskundige aangesteld om de veiligheid van de medewerkers op de bouw te waarborgen.

     Veiligheid waarborgen op projectlocatie

      Op het bedrijventerrein van MSD wordt veel gebouwd en verbouwd. De expertise van een EHS supervisor is ingezet om ervoor te zorgen dat er op locatie veilig (door)gewerkt kan worden door eigen personeel en contractors.

      Recruitment naar een hoger niveau tillen

       Door de enorme groei en interne doorstroming bij Arvato Supply Chain Solutions werd er een grote hoeveelheid aan vacatures verwacht. Om de groei te realiseren moest het recruitmentproces worden aangescherpt en de zichtbaarheid van Arvato op de arbeidsmarkt worden vergroot.

       Transitie Gemeente Heerlen

        Gemeente Heerlen stond net als iedere andere gemeente voor een flinke transitie. Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR-adviseur aangesloten bij dit project.

        Onboarding van medewerkers: een succesvol instroomprogramma

        • Project
        • Voltijd

        Door het coronavirus was er een exponentiele groei van patiënten in het Bernhoven ziekenhuis. Hierdoor was de huidige capaciteit aan zorgpersoneel onvoldoende. Daarom moest er een grote hoeveelheid aan nieuw personeel instromen. Hiervoor heeft Bernhoven de hulp van REEF ingeschakeld.

        Meer weten?

        Bent u benieuwd wat REEF voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Bas van den Donk.