Geo- en Basisinformatie

Werken aan de digitale kaart van Nederland

REEF staat klaar

Basisregistraties en geo-data zijn gewoonweg onmisbaar voor overheidsinstanties en belastingsamenwerkingsverbanden. Zo vormen we met onze innovatieve oplossingen in Basisregistraties, GIS en data-analyse de ruggengraat van hoe deze organisaties werken en beslissingen nemen. Met deze basis beheren we onze steden en dorpen en zorgen we ervoor dat wegen, gebouwen en openbare ruimtes goed worden bijgehouden.

Of je nu op zoek bent naar een professional in Geo- en Basisinfomatie met kennis, ervaring en vaardigheden om een vraagstuk binnen jouw organisatie op te pakken, óf zelf een nieuwe stap wil zetten in jouw carrière: samen met ons team maak jij jouw ambities waar.

Team Geo- en Basisinformatie

Helder en duidelijk, daar houden we van

- Hilde Verouden

Uitdagende projecten

We bieden kansen voor jou, ongeacht in welke carrièrefase jij je bevindt. Sta jij als young professional aan het begin van jouw carrière? Dan kijken we samen wat voor uitdagingen bij jou passen en hoe je met onze trainingen en opleidingen persoonlijke groei gaat realiseren. Ook voor ervaren professionals staan uitdagende projecten klaar. Projecten die jou elke keer weer opnieuw uitdagen. Ongeacht jouw ervaring, wij bieden de kans om echt impact te maken! Bekijk hieronder alle vacatures.

Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) - Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) - Basisregistratie Ondergrond (BRO) - Waardering Onroerende Zaken (WOZ) - Geografische Informatiesystemen (GIS) - Geo-data kwaliteit en -standaarden - Data-analyse.

Vacatures

WOZ-gegevensbeheerder

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 4000
Verwerk jij de gegevens van de WOZ op een correcte manier?

BGT-beheerder

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 4000
Maak jij het verschil met jouw kennis van GEO?

BAG-Beheerder

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 4000
Zorg jij ervoor dat de BAG correct en kloppend is?

Traineeship basisregistraties

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Jij wordt de expert op het gebied van de basisregistraties! (BAG/WOZ/BGT)

Medewerker gegevensbeheer BAG/WOZ

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 4000
Als BAG/WOZ medewerker doorzie jij de verbanden tussen de BAG en de WOZ.

Onze toegevoegde waarde

Jouw organisatie staat bij REEF voorop. We gaan samen het gesprek aan om in kaart te brengen welke kennis, vaardigheden en ervaring jullie nodig hebben. Met deze informatie zorgen wij voor de juiste professional die zijn kennis overdraagt. Gedurende het project blijven we nauw betrokken en zorgen we voor een strakke planning, met regelmatige oplevermomenten en evaluaties. Zo houden we al-tijd grip op het resultaat.

Meer over leren en ontwikkelen

De beste blijven

Om de beste te blijven zijn we continu bezig met ontwikkeling. Daarom worden er elke maand activiteiten georganiseerd die onze professionals up-to-date houden. Momenten om te sparren over actuele trends en ontwikkelingen, maar ook om bepaalde vraagstukken centraal te zetten. Een win voor zowel onze professionals als onze opdrachtgevers. Ook bieden wij de kans om allerlei aanvullende opleidingen en cursussen te volgen, hierbij wordt echt gekeken naar de wensen en behoeftes van onze professionals. 

Lees meer over leren en ontwikkelen

Kennispartner DATA-kracht

In het vakgebied Basisregistraties is veranderende wet- en regelgeving een belangrijke leidraad. Wij snappen hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen.

Daarom volg je bij ons aanvullende opleidingen en trainingen om up-to-date te blijven binnen de BAG, BGT en WOZ. Hiervoor werken we samen met kennis- en adviespartner DATA-Kracht. Zo vergroten wij jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Lees meer over ons traineeship

Team Geo- en Basisinformatie

Frank Smits

Projectspecialist Basisregistraties 

De overstap die ik in 2021 maakte naar REEF voelde al snel heel goed. Binnen REEF heerst een open, informele cultuur waar afspraken worden nagekomen, waar je ondersteund wordt door projectmanagers met oprechte interesse en waar het opdoen en delen van kennis in de praktijk gebracht wordt.

De opleiding en tevens certificering 'Basismodule WOZ medewerker' was voor mij een mooie basis om ook Basisregistraties op te pakken en hierin te groeien. Inmiddels ben ik de ervaring van een aantal opdrachten rijker en ben ik ervan overtuigd dat ik hier op mijn plek zit!

Meer informatie

Heb je vragen over werken bij REEF of ben je benieuwd wat REEF Geo- en Basisinformatie voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Nick Verbruggen.

Nick Verbruggen
Senior Projectmanager Geo- en Basisinformatie