Over ons 

REEF stelt het resultaat van het project centraal

Onze mensenUw resultaat

Kennis, vaardigheden en ervaring

REEF stelt het resultaat van een project centraal.

Het is daarbij onze missie om kennis, vaardigheden en ervaring te bieden die ontbreken bij onze klant. Onze visie daarbij is om als vooraanstaand partner organisaties te helpen met het behalen van het gewenste resultaat door de tijdelijke inzet van specialistische kennis, vaardigheden en ervaring.

onze projecten uw oplossing

Onze visie

Wij streven ernaar om met autonome teams binnen expertises een optimaal resultaat neer te zetten.

Voor onze medewerkers betekent dit dat wij mooie projecten uitvoeren, ontwikkelingsmogelijkheden bieden en optimale ondersteuning bieden om de projectdoelstellingen van de klant te behalen. De klanten van REEF voelen zich hierdoor ondersteund bij hun bedrijfsdoelstellingen en ervaren dat kennis in hun organisatie wordt achtergelaten.

Onze garanties, uw zekerheid

Professionele projectspecialisten

Onze professionals zijn continu in ontwikkeling. Ze doen in korte tijd veel kennis en ervaring op bij de meest uiteenlopende organisaties. Zo kunnen ze snel en effectief schakelen op elke werkvloer, wat altijd het beste resultaat oplevert. Daarmee zijn zij specialisten in projecten.

Professionele projectspecialisten

Moeiteloos proces

Onze projecten verlopen moeiteloos volgens een soepel, bewezen proces. Daarmee zorgen we ervoor dat onze professionals op korte termijn bij uw organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Moeiteloos proces

Innovatieve systemen

Uw organisatie weet voor en tijdens een project exact waar onze professional aan gaat werken en wanneer dat resultaat oplevert. Dat leggen we vast in een vernieuwend systeem voor up-to-date communicatie.

Innovatieve systemen

Doelgerichte oplossing

Wij werken met ondernemende specialisten binnen elk van onze tien expertises. Het zijn professionals op uw domein die alle ins en outs kennen. Daarom kunnen we de beste mensen verbinden aan de doelstellingen van uw organisatie.

Doelgerichte oplossing

Gegarandeerd resultaat

Elk project monitoren we nauwlettend door middel van tussentijdse evaluaties. Na afronding dragen onze professionals hun kennis en ervaring over aan uw organisatie. Daarmee zijn al onze projecten voor 100% afgebakend en houdt u grip op het resultaat dat we opleveren.

Gegarandeerd resultaat

onze garanties uw zekerheid

Projectcommunicatiesysteem

Wie met ons samenwerkt, mag rekenen op een transparante aanpak met constante kennisstromen tussen alle partijen. Daarvoor gebruiken wij het projectcommunicatiesysteem (PCS).

Het PCS zorgt voor een heldere communicatie voor, tijdens en na een project tussen de opdrachtgever, de projectspecialist en de projectmanager van REEF. Het helpt bij het evalueren en rapporteren van elke stap, van inventarisatie tot oplevering. Zaken als aanleiding, doel, scope, planning en budget krijgen een omschrijving die voor iedereen duidelijk is. Op heldere wijze kennis delen is de sleutel om zo soepel en efficiënt mogelijk het projectdoel te behalen. En daarvoor halen wij alles uit de kast.

Onze werkwijze

Garanties voor professionals

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat

onze teams jouw collega's

Na werktijd

Onze professionals werken iedere dag hard aan persoonlijke groei en ontwikkeling en aan die van REEF. Maar werken bij REEF moet vooral ook leuk zijn. Daarom organiseren we het hele jaar door verschillende evenementen, bijeenkomsten en uitstapjes die in het teken staan van elkaar nog beter leren kennen, kennis delen, ontspannen en genieten. Onze jaarlijkse REEFenementen speciaal voor onze professionals, relaties én hun gezinnen worden uitbundig gevierd. Gezellige dagen vol activiteiten voor jong en oud. Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn? Bekijk dan onze vacatures.

Na hard werken is het tijd om te genieten. Daarom sluiten we iedere vrijdag de week af in ons eigen café.

Bekijk vacatures en projecten

Vacatures bij REEF op het hoofdkantoor

Afstudeerstage interne communicatie

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 0 - € 1000
Ben jij dé stagiair(e) die op het gebied van interne communicatie het verschil kan maken? Dan is deze afstudeerstageplek echt wat voor jou!

Teammanager Office

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Als teammanager office werk je graag mee aan het succes van de organisaties REEF en FORTEC. Natuurlijk samen met jouw team. Het belangrijkste doel? Een efficiënte bedrijfsvoering, soepele processen en een goede samenwerking met alle teams.

Junior werkvoorbereider

 • Vacature
 • Voltijd
eerste stap van een mooie bouwkundige loopbaan

Officemanager

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 4000
Als officemanager ben je verantwoordelijk voor de gehele secretariële, commerciële en organisatorische ondersteuning van accountmanagers en management.

Teamleider HRM/projectleider E-HRM

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000
Ben jij de REEF-professional die zorgt voor een stevig fundament bij een non-profit organisatie om hen optimaal te ondersteunen en faciliteren op het gebied van HRM?

Junior vergunningverlener bouw

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Als junior vergunningverlener bouw behandel je omgevingsaanvragen die binnenkomen vanaf het moment van indienen tot en met de vergunningverlening of -wijziging

Online marketeer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Je bent een resultaatgerichte online marketeer die altijd op zoek is naar de laatste marketingtrends om de concurrentie voor te blijven. Je bent scherp en energiek. Met passie voor het online marketing vak laat jij ons merk groeien.

Senior vergunningverlener bouw

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 6000
Als senior vergunningverlener bouw begeleid jij junioren binnen het vakgebied

Meer weten?

Bent u benieuwd wat REEF voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Bas van den Donk.