Kennisplatform

Resultaat begint bij het delen van kennis.

Onze kennisUw succes

Kennis delen

We houden jou graag op de hoogte van relevante onderwerpen in jouw vakgebied. Zodat jij je kennis, ervaring en vaardigheden ontwikkelt. Dat levert verbetering, succes en persoonlijke groei op.

We delen kennis in de vorm van whitepapers, infographics en best practices. De inzet van workshops en trainingen biedt organisaties het gewenste resultaat. De meest bekende evenementen voor onze professionals en organisaties zijn de REEF-deelt-kennisbijeenkomsten op de High Tech Campus die we 4 keer per jaar organiseren. 

Agenda

onze kennis jouw groei

Vakkennis

Wij geloven dat resultaat begint bij het delen van kennis. In onze whitepapers en infographics delen we vakinhoudelijke kennis verkregen vanuit REEF-deelt-kennisbijeenkomsten en succesvol opgeleverde projecten van onze professionals.  

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en breid daarmee jouw vakkennis uit.

Bekijk whitepapers en infographics

Succesvolle projecten

Doorlooptijd facilitaire en technische services verkorten

  MSD is het grootste innovatieve geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Vastgoedorganisatie CBRE ontzorgt MSD in facilitaire en technische services. Op deze locatie vervult onze specialist Lorenzo Caïro de rol van werkvoorbereider elektrotechniek. 

  Productiestabiliteit behouden en verbeteren

   MSD Animal Health ontwikkelt innovatieve oplossingen voor het verbeteren van diergezondheid.
   Door de stijgende vraag naar dierlijke vaccins ontstaat er een hoge productievraag. Om ervoor te zorgen dat MSD geen productieverlies leidt, is het van belang om de productiestabiliteit te behouden en verbeteren.

   Verhogen van het veiligheidsbewustzijn bij Waterschap Brabantse Delta

    Het Waterschap Brabantse Delta wil in 2023 het veiligheidsniveau 4 hebben behaald. Om het gestelde doel te behalen had het Waterschap behoefte aan een strategisch adviseur veiligheid die regie voert over de taken van het team van Arbo- en veiligheidsprofessionals.

    Internationale uitbreiding vraagt om financiële procesverbetering

     Een grote, Nederlandse supermarktketen ging zich in 2019 voor de eerste keer internationaal uitbreiden richting België, wat ook invloed had op de afdeling Finance. Om procesverbeteringen binnen de financiële afdeling te garanderen, heeft REEF de expertise van finance specialist Bas van der Heijden ingezet.

     Grip op veiligheid

      Voor een nieuwe productielijn voor Sekisui S-Lec in Roermond, is er een nieuwe hal – inclusief installaties – gerealiseerd. Vanaf de start van de bouw is er een parttime veiligheidskundige aangesteld om de veiligheid van de medewerkers op de bouw te waarborgen.

      Veiligheid waarborgen op projectlocatie

       Op het bedrijventerrein van MSD wordt veel gebouwd en verbouwd. De expertise van een EHS supervisor is ingezet om ervoor te zorgen dat er op locatie veilig (door)gewerkt kan worden door eigen personeel en contractors.

       Recruitment naar een hoger niveau tillen

        Door de enorme groei en interne doorstroming bij Arvato Supply Chain Solutions werd er een grote hoeveelheid aan vacatures verwacht. Om de groei te realiseren moest het recruitmentproces worden aangescherpt en de zichtbaarheid van Arvato op de arbeidsmarkt worden vergroot.

        Transitie Gemeente Heerlen

         Gemeente Heerlen stond net als iedere andere gemeente voor een flinke transitie. Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR-adviseur aangesloten bij dit project.

         Resultaten van onze professionals

         Binnen elk van onze negen expertises werken wij met de beste professionals. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Zij zetten hun kennis, ervaring en vaardigheden in op diverse projecten bij onze opdrachtgevers. Het delen van kennis is een van de belangrijkste voorwaarden voor succes, vandaar dat wij hier veel aandacht aan besteden. 

         Wil jij leren van de ervaringen van onze professionals? Bekijk dan de projecten van onze professionals en doe inspiratie op bij de uitvoering van een project binnen jouw vakgebied door onze professionals!

         Bekijk al onze projecten