Hans van Gils

Expertise: Bouw en Infra
Huidige opdrachtgever: Gemeente Venlo

Hans van Gils

Hans heeft jarenlang contact gehad met REEF, voordat hij in 2021 (wederom) aan boord is gekomen. Hij is altijd al erg betrokken geweest bij onze organisatie en andersom ook.

Voordat Hans startte bij REEF was hij eigen ondernemer. Hij runde twaalf jaar lang een eigen aannemingsbedrijf. Na deze periode heeft hij zich met name bezig gehouden met beheer-, onderhoud en verduurzamen van vastgoed.

Met dit laatste houdt Hans zich momenteel bezig bij opdrachtgever Gemeente Venlo. Aan de hand van uitgewerkte businesscases brengt hij de mogelijkheid tot een gezamenlijke uitwerking en realisatie van de verduurzamingswerkzaamheden inzichtelijk. Hij draagt zijn gedrevenheid uit en neemt partijen mee in zijn ambitie om verduurzaming van de gemeente Venlo tot een maatschappelijk einde te brengen, zijn stip op de horizon. Doordat Hans zich enorm goed profileert bij de opdrachtgever, is hij gevraagd om fulltime aan de slag te gaan met het verduurzamen van het gemeentelijk vastgoed.

Op dit moment werkt Hans samen met een werktuigbouwkundig adviseur. Zij maken een maatwerk verduurzamingsscan per object, waarin alle wensen qua 'slim' verduurzamen zijn uitgewerkt. Aan de hand van diverse scenario's, wordt er een weloverwogen beslissing genomen voor welk scenario ze de handen op elkaar krijgen.

Met een flinke dosis interesse, nieuwsgierigheid en kennis, heeft Hans ervoor gezorgd dat hij in een korte tijd zichtbaar is geworden. Alle afdelingen bij Gemeente Venlo Hans inmiddels te vinden. Het is een prestatie waar Hans trots op mag zijn. Ook toont dit aan dat kennisdelen, net zoals bij REEF, in het DNA van Hans zit.

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Hans van Gils
Vakgebied: Bouw en Infra
Functie: Projectleider Vastgoed en Duurzaamheid
Opdrachtgever: Gemeente Venlo
In dienst bij REEF sinds: juli 2021