Jeffrey Joosten

Expertise: HSE
Huidige opdrachtgever: ASML

Jeffrey Joosten

Voordat Jeffrey als projectspecialist bij REEF startte, werkte hij als beveiliger in regio Eindhoven en verrichtte onder andere werkzaamheden voor REEF. Gaandeweg is hij in contact gekomen met onze recruitment professional van team HSE en al gauw bleken Jeffrey zijn persoonlijkheid en achtergrond in combinatie met projectmatig werken bij REEF een perfecte match. 

Jeffrey is gestart als projectspecialist bij CBRE. Destijds was hij verantwoordelijk voor de nieuwe 'loge' bij MSD. Samen met andere (oud-)collega projectspecialisten zorgde hij ervoor dat de aannemers en leveranciers werkten volgens de veiligheidseisen van MSD. Een enorm leerzaam project waarbij Jeffrey vanaf moment één heeft aangetoond dat hij zich 100% inzet, focust op het resultaat en continu nieuwe kennis op wil doen. 

Na een succesvolle afronding van het project bij CBRE, heeft Jeffrey een nieuw project bij ASML met beide handen aangegrepen. Momenteel is hij hier verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering over veiligheid richting projectmanagers van de afdeling Corporate Real Estate. Hij beoordeelt EHS documentatie, zodat ze aan de eisen van ASML voldoen. De grootte van ASML zorgt voor een dynamische en complexe werkomgeving, waarbij feilloos stakeholdermanagement een vereiste is. 

Naast dat Jeffrey leergierig is en graag nieuwe kennis opdoet, deelt hij deze kennis ook graag met zijn collega's. Hij heeft ervoor gezorgd dat er professionele HSE-templates beschikbaar worden gesteld aan zijn mede-projectspecialisten, zodat zij deze kunnen gebruiken bij hun projecten. Met het gegeven dat kennisdelen in het DNA van REEF zit, is Jeffrey de projectspecialist van het jaar voor team HSE. 

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Jeffrey Joosten
Vakgebied: HSE
Functie: HSE supervisor
Opdrachtgever: ASML
In dienst bij REEF sinds: mei 2021