Herman Schukkink

Expertise: Supply Chain
Huidige opdrachtgever: Hearthside

Herman Schukkink

Het project waar Herman momenteel mee bezig is, vindt plaats bij een groot productiebedrijf, namelijk Hearthside. Deze opdrachtgever is een nieuwe samenwerking aangegaan met een partij voor de logistiek en warehousing. Om deze implementatie soepel en effectief te laten verlopen, is Herman gevraagd om dit traject te begeleiden.

Herman voert gesprekken met diverse afdelingen om vervolgens inzicht te krijgen in de operationele processen. Deze processen moeten namelijk zodanig goed ingeregeld zijn, dat de werkwijze van Hearthside en de externe partij matchen. 

Naast deze verantwoordelijkheid, wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt, is Herman ook actief betrokken bij een ander project bij Hearthside. Er moet namelijk een volledige magazijnvoorraad ondergebracht worden naar andere afdelingen en locaties. Dit vraagt, wederom, om een optimale samenwerking met betrokken afdelingen.

Als er iemand is die een succesvolle projectoplevering kan realiseren, is het Herman. Hij beschikt namelijk over de perfecte kennis en ervaringen. Deze weet hij ook erg goed aan te vullen met zijn vaardigheden. Herman kenmerkt zich namelijk als een echte people manager; hij is professioneel, kan goed luisteren en brengt mensen samen. Hij heeft een heldere visie en weet van aanpakken, maar alles ten behoeve van de samenwerking.

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Herman Schukkink
Vakgebied: Supply Chain
Functie: Logistics Manager
Opdrachtgever: Hearthside
In dienst bij REEF sinds: juli 2021

Alle genomineerden