Bas van der Heijden

Expertise: Finance and Control
Huidige opdrachtgevers: DAF, Repair Care en Stichting Natuurstad Rotterdam

Bas van der Heijden

Bas zit al lange tijd in het netwerk van REEF en is in 2020 bij ons in dienst getreden. Al vanaf moment één stelt Bas zich op als betrouwbare en gedreven professional binnen team Finance and Control. Bas is genomineerd voor ‘Projectspecialist van het jaar’ vanwege het feit dat hij zich zowel bij zijn projecten, als voor zijn collega-projectspecialisten meer dan 100% inzet.

Bas is de kartrekker van het zogenoemde buddysysteem. Een systeem wat ervoor zorgt dat junior finance professionals de juiste begeleiding krijgen in hun ontwikkeling, oftewel opleidingsplan. Concreet houdt dit in, dat junioren hulpvragen kunnen stellen bij ervaren professionals, waaronder Bas. Om ervoor te zorgen dat hij de juiste begeleiding kan geven, bezoekt hij de opdrachtgevers van de junioren, zodat hij weet op welke methode en met welke systemen er gewerkt wordt. Bas zoekt hierin actief de samenwerking op met betrokken collega’s en afdelingen, zodat het buddysysteem daadwerkelijk onderdeel is van de werkwijze.

Dankzij het contact met collega-projectspecialisten weet Bas de leerbehoefte in kaart te brengen. Hij draait er namelijk ook niet zijn hand voor om, om een training te verzorgen die deze leerbehoefte tegemoet komt.

Op dit moment is Bas verantwoordelijk voor maar liefst drie projecten bij drie verschillende opdrachtgevers, waaronder DAF. Voor deze opdrachtgever reist Bas geregeld af naar Polen om de processen en samenwerking tussen de financiële afdeling daar en in Nederland efficiënter te laten verlopen. 

Bas haalt zichtbaar energie uit zijn werk, zijn collega’s en initiatieven die hij oppakt en is daarmee een voorbeeld en inspiratie voor velen.

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Bas van der Heijden
Vakgebied: Finance and Control
Functie: Accounting Specialist
Opdrachtgever: DAF, Repair Care en Stichting Natuurstad Rotterdam
In dienst bij REEF sinds: september 2020

Alle genomineerden