Grace Lipperts

Expertise: Personeel en Organisatie
Huidige opdrachtgevers: FacZo, Yask en Stichting Theater Tilburg

Grace Lipperts

Grace is in februari een jaar werkzaam als projectspecialist bij REEF. Een relatief korte tijd, maar de manier waarop zij zichzelf het afgelopen jaar heeft geprofileerd en heeft ontwikkeld, toont aan dat zij voor team Personeel en Organisatie dé projectspecialist van het jaar is.

Op dit moment is Grace werkzaam voor drie verschillende opdrachtgevers, wat vanzelfsprekend vraagt om uitstekend stakeholder- en timemanagement. Grace beheert nauwkeurig de tijdlijnen van alle drie de projecten en toetst zodoende continu bij de opdrachtgevers of ze op het juiste pad zit.

Bij één van de opdrachtgevers, namelijk Stichting Theaters Tilburg, is Grace momenteel verantwoordelijk voor het samenstellen en implementeren van een HR-toolbox, bestaande uit processen, checklists, templates en handleidingen. Daarnaast adviseert ze de lijnmanagers over de uitvoering van het personeelsbeleid en adviseert en informeert ze medewerkers over personele regelingen.

Grace toont meer dan 100% inzet bij haar opdrachtgevers. Buiten deze projecten om, zit zij ook niet stil. Grace is namelijk betrokken geweest om een verdieping rondom de ontwikkeling van de projectspecialisten van team Personeel en Organisatie te realiseren. Aanvullend heeft ze, samen met andere specialisten, ervoor gezorgd dat er een duidelijk ontwikkelpad is uitgestippeld voor de jong professionals.

Het gegeven dat Grace enorm betrokken is, drie projecten draagt én een zichtbare bijdrage levert aan de ontwikkeling van haar collega-projectspecialist en zichzelf, laat zien dat Grace erg ondernemend is. Een eigenschap die perfect past bij hetgeen REEF voor staat.

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Grace Lipperts
Vakgebied: Personeel en Organisatie
Functie: HR-professional
Opdrachtgever: FacZo, Yask en Stichting Theaters Tilburg
In dienst bij REEF sinds: februari 2022