Johan van den Heuvel

Expertise: Proces en Productie
Huidige opdrachtgever: MSD

Johan van den Heuvel

Johan hoorde voor het eerst van REEF dankzij de projectspecialisten van Proces en Productie die samen met hem aan een project werkten bij MSD. Johan raakte erg enthousiast over de werkwijze van REEF en besloot om het gesprek aan te gaan. Al snel bleken de achtergrond van Johan en de visie van REEF goed bij elkaar aan te sluiten.

Inmiddels zijn we twee jaar verder en heeft Johan zich bewezen als een specialist die, binnen de expertise Proces en Productie, écht van alle technische disciplines kennis heeft. Van gebouwen en installatietechniek tot productie- en nieuwbouw. Kortom, Johan weet een hele projectenafdeling te ontzorgen van A tot Z.

Dankzij de kennis, ervaring en vaardigheden van Johan weet hij zijn toegevoegde waarde aantoonbaar te maken. Dit heeft er mede voor gezorgd dat hij tot en met 2025(!) aan de slag kan met de meest uiteenlopende projecten bij MSD. Een project waar hij recent nog aan heeft gewerkt is de nieuwe portiersloge van MSD. Johan heeft tijdens dit project wederom aangetoond dat hij projectmanagement volledig beheerst.

Een mooie, aanvullende eigenschap van Johan, is dat hij erg sterk is in stakeholdermanagement. Hij weet betrokkenen goed en tijdig te mobiliseren en, dankzij zijn sociale vaardigheden, te enthousiasmeren. Belangrijke eigenschappen, die eraan bijdragen dat Johan zijn doelen bereikt.

De gedrevenheid van Johan, zijn kennis en vaardigheden én het uitdragen van de kernwaarden van REEF maken dat hij genomineerd is voor de titel ‘Projectspecialist van het jaar 2022’.

Projectspecialist van het Jaar

Naam: Johan van den Heuvel
Vakgebied: Proces en Productie
Functie: Projectmanager
Opdrachtgever: MSD
In dienst bij REEF sinds: april 2021