De bouwstenen voor een sterk vitaliteitsbeleid

Hoe realiseer je een vitaliteitsbeleid dat aansluit bij de organisatie, relevant is en zorgt voor vitale medewerkers? Lees het in onze gratis whitepaper.

onze mensen uw resultaat

Waarom focus op vitaliteit?

Vitale medewerkers hebben meer werkplezier en een hogere arbeidsflexibiliteit. Daarnaast zorgen ze voor een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en hogere betrokkenheid. In jouw rol als HR-professional wil jij daarom vitaliteit op de agenda zetten binnen de gehele organisatie. Maar hoe creëer je draagvlak en ontwikkel je een gedegen visie én beleid op vitaliteit?

Whitepaper 'De bouwstenen voor een sterk vitaliteitsbeleid'

In dit kennisdocument geven wij antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is gezondheid, welzijn en vitaliteit van medewerkers?
  • Welke factoren hebben hier effect op?
  • Welke bouwstenen zijn nodig voor een succesvol vitaliteitsbeleid?

onze mensen uw resultaat

Online workshop: Doorgrond jouw online gesprekspartner op basis van gedrag

Tijdens deze online workshop ga je aan de slag met de methode ‘Emotional Effect Sensing in Online Communication’. Deze methode stelt je in staat gedrag waar te nemen, de ander beter te begrijpen en te doorgronden, om elkaar zo beter te kunnen helpen. Hierdoor voer je online gesprekken met meer rendement. Je haalt minimaal 65% méér informatie uit één gesprek. 

Meer informatie

Meer informatie

Wilt uw organisatie stappen zetten op het gebied van vitaliteit, gezondheid en welzijn van medewerkers? Kunt u hier hulp bij gebruiken? Of wilt u weten wat wij voor je organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control