Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving

Regels en veiligheid in onze samenleving

REEF staat klaar

Een betrouwbare sparringpartner met professionals voor alle mogelijke projecten, daar staat ons team voor. Wij geloven in een lange termijn visie en oprechte verbinding. Onze mensen zijn flexibel en snel inzetbaar bij zowel gemeenten als omgevingsdiensten. Tegelijkertijd zijn ze echte specialisten op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Professionals bieden wij een snelle leercurve en we creëren een hechte groep collega's die elkaar écht ondersteunen.

Of je nu op zoek bent naar een VTH-professional met kennis, ervaring en vaardigheden om een vraagstuk binnen jouw organisatie op te pakken, óf zelf een nieuwe stap wil zetten in jouw carrière als VTH professional: samen met team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving maak jij jouw ambities waar.

 

Waarom REEF?

REEF staat voor het delen van kennis en dat merk ik dagelijks in de praktijk!

- Frank Smits

Uitdagende projecten

We bieden kansen voor jou, ongeacht in welke carrièrefase jij je bevindt. Sta jij als young professional aan het begin van jouw carrière? Dan kijken we samen wat voor uitdagingen bij jou passen en hoe je met onze trainingen en opleidingen persoonlijke groei gaat realiseren. Ook voor ervaren VTH-professionals staan uitdagende projecten klaar. Projecten die jou elke keer weer opnieuw uitdagen. Ongeacht jouw ervaring, wij bieden de kans om echt impact te maken! Bekijk hieronder alle vacatures.

Vergunningen – Toezicht – Management – Ruimtelijke Ordening & Planologie

Vacatures

Medior Consultant Omgevingsrecht

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3500 - € 5000
Een ervaren professional die complexe omgevingsrechtvraagstukken oplost en samenwerking bevordert.

Afstudeerstage omgevingsrecht

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 0 - € 1000
Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in het omgevingsrecht per februari? Dan hebben wij een plek voor jou

Vergunningverlener Milieu

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de maatschappij?

Junior Consultant Omgevingsrecht

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 3500
Een uitdagende en maatschappelijk relevante startersfunctie.

Senior Consultant Omgevingsrecht

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 5000 - € 6500 >
De verbindende schakel tussen de verschillende gemeenten en het team.

Onze toegevoegde waarde

Jouw organisatie staat bij REEF voorop. We gaan samen het gesprek aan om in kaart te brengen welke kennis, vaardigheden en ervaring jullie nodig hebben. Met deze informatie zorgen wij voor de juiste professional die zijn kennis overdraagt. Gedurende het project blijven we nauw betrokken en zorgen we voor een strakke planning, met regelmatige oplevermomenten en evaluaties. Zo houden we altijd grip op het resultaat.

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Succesvolle projecten

Omgevingsdienst Ijmond logo

Milieu-inspecties uitvoeren

Het uitvoeren van integrale milieu-inspecties bij de zwaardere categorie B en C bedrijven, waarbij het wegwerken van de opgelopen achterstand binnen de milieucontroles centraal staat.

Verlenen van bouwvergunningen

Het verlenen van bouwvergunningen met specialisatie op ruimtelijke procedures en aspecten. Daarbij is het belangrijk dat de verleende vergunning past in het bestemmingsplan, kijkend naar bijvoorbeeld verkeersdrukte. Daarnaast wordt er gekeken naar de waarborging van de veiligheid in het gebouw en daarbuiten. Een constructie-scan en brandveiligheid zijn ook onderdelen binnen de verleende vergunningen.

Industriële inspecties uitvoeren

Het uitvoeren van integrale controles bij industriële bedrijven voor de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg. Er wordt gecontroleerd of er gewerkt wordt conform afgegeven vergunning. Indien dit niet het geval is, dient de toezichthouder in gesprek te gaan met de ondernemer of handhavend op te treden. Daarnaast worden er her-controles uitgevoerd.

Controles uitvoeren binnen de bouw

Het uitvoeren van complexe bouwkundige inspecties, handhavend optreden en het afhandelen van klachten. Controles op veilig werken en brandveiligheid. Daarnaast behoren het controleren van de wapening en de isolatie conform vergunning bij de werkzaamheden binnen dit project.

Projectleiding zeldzame risicovolle stoffen

Verantwoordelijk voor het opstellen van een kwalitatief goed rapport ten aanzien van zeer zorgwekkende stoffen bij bedrijven. Daarnaast het beoordelen van rapporten, zodat kan worden vastgesteld of het nodig is de vergunningen te actualiseren of maatwerkvoorschriften op te stellen en inzicht krijgen in het gebruik en de emissie van zeer zorgwekkende stoffen bij relevante bedrijven.

Het verlenen van bouwvergunningen

Verlenen van vergunningen voor de spoorzone bij de gemeente Eindhoven. Focus met name op complexe bestemmingsplantoetsingen om de bouw binnen de drukke binnenstad gerealiseerd te krijgen.

De beste blijven

Om de beste te blijven is ontwikkeling essentieel. Daarom worden er elke maand activiteiten georganiseerd die jou up-to-date houden. Momenten om te sparren over actuele trends en ontwikkelingen, maar ook om bepaalde vraagstukken centraal te zetten. Een win voor zowel jou als professional en voor onze opdrachtgevers. Ook bieden wij de kans om allerlei aanvullende opleidingen en cursussen te volgen, hierbij wordt echt gekeken naar jouw wensen en behoeftes.

Meer over leren en ontwikkelen

Meer informatie

Heb je vragen over werken bij REEF of ben je benieuwd wat REEF VTH voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Jeroen Bax.