Succesvolle aanvraag

onze kennis uw succes

Bedankt voor je aanvraag!

Je gegevens zijn in goede orde ontvangen, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk onze projecten

Een gezonde en veilige werkomgeving met de RI&E

  Een Brabantse farmaceutische producent heeft de ambitie om de werknemersveiligheid omhoog te schroeven.

  Implementatie van integraal (samen)werken

   Door de uitbreiding van de werkvoorraad, waardoor steeds meer werken via bestekken worden uitbesteed, heeft de Gemeente Eindhoven meer capaciteit nodig voor toezicht en controle.

   Continuïteit waarborgen bij AAE

    Bij AAE ontstond de vraag naar kennis op het gebied van product development, om de continuïteit te waarborgen op de engineering afdeling. De expertise van projectspecialist Goncalo Costa, mechanical engineer, is ingezet om resultaten te boeken op het gebied van het Universal Design Process.

    Projectspecialisten kijken verder dan de initiële vraag

     Als je in de richting business control werkt binnen de projecten van Finance & Controle is de leukste uitdaging om een compleet proces te mogen analyseren. Bij Dekra Industrial Safety kwam de volgende vraag naar voren.

     Van junior naar veelzijdig financial via het ontwikkelpad van REEF Finance and Control

      Dennis van Bijsterveld, junior accounting professional bij REEF, is verzekerd van een sterke start aan zijn financiële carrière doordat hij deelneemt aan het ontwikkelpad van REEF Finance and Control.

      Het up-to-date houden van het Nationaal Wegenbestand

       Kragten werkt mee aan het Nationaal Wegenbestand. De expertise van Jorg Schröder ingezet om GIS-gerelateerde werkzaamheden op te pakken binnen dit databestand.

       Integraal projectmanagement bij waterbouwkundig project Rijkswaterstaat

        Rijkswaterstaat realiseert de vergroening van 14 kilometer van de Maasoever in Rotterdam. In lijn met het Integraal Projectmanagementmodel, is de kennis van projectspecialist Harry Wassink ingezet om om de stakeholders mee te krijgen in de verschillende fases, te blijven informeren en met zijn technische oog de oplossingen te toetsen.

        Een veilige werkomgeving door procesverbetering

         Waterschap Brabantse Delta heeft voor het proces ‘bouwen’ behoefte aan veiligheidskundige coördinatie binnen de uitvoeringsfase.