Vergunning verlenen op afstand: alles wat u moet weten

onze mensen uw resultaat

De juiste kennis voor uw vergunningaanvragen

De grote stijging van het aantal vergunningaanvragen, de complexiteit van verbouwingen waarvoor toestemming wordt aangevraagd gecombineerd met het gebrek aan gekwalificeerd personeel, zorgt voor een oplopende achterstand in vergunningsaanvragen. Daarom bieden wij ‘Vergunning verlenen op afstand’ aan. Wij ondersteunen u met specialistische kennis, ervaring en vaardigheden, die u flexibel kunt afnemen. Maar voordat u kiest voor deze dienst, wilt u natuurlijk graag weten wat het precies inhoudt en wat de voordelen zijn. Lees het in onze whitepaper die u hieronder kunt downloaden. 

Whitepaper 'Vergunning verlenen op afstand'

onze kennis uw groei

Vergunning verlenen op afstand

Kampt uw organisatie met een (te) hoge caseload voor uw medewerkers rondom het verlenen van vergunningen en lukt het niet om de juiste vergunningverleners te vinden om dit op te vangen? Wij bieden 'Vergunning verlenen op afstand' aan. U bent flexibel als het gaat om de afname van het aantal uren per week, en alleen de daadwerkelijke geschreven uren worden gefactureerd.

Meer informatie

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gemeente of gaat u graag vrijblijvend het gesprek aan met ons of onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.