Vergunning verlenen op afstand

Al uw aanvragen op tijd behandeld en bouwvergunningen tijdig verstrekt. 

onze mensenuw resultaat

Vergunning verlenen op afstand

De grote stijging van het aantal vergunningaanvragen, de complexiteit van verbouwingen waarvoor toestemming wordt aangevraagd gecombineerd met het gebrek aan gekwalificeerd personeel, zorgt voor een oplopende achterstand in vergunningsaanvragen.

Wij ondersteunen u als gemeente met specialistische kennis, ervaring en vaardigheden, die voldoen aan de kwaliteitscriteria 2.2. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Laat uw mailadres of telefoonnummer achter en wij vertellen u graag meer. 

Vertel mij meer

De juiste kennis voor uw vergunningaanvragen

Kampt uw organisatie met een (te) hoge caseload voor uw medewerkers rondom het verlenen van vergunningen en lukt het niet om de juiste vergunningverleners te vinden om dit op te vangen? Wij bieden 'Vergunning verlenen op afstand' aan. U bent flexibel als het gaat om de afname van het aantal uren per week, en alleen de daadwerkelijke geschreven uren worden gefactureerd.

De werkwijze:

  1. U gaat vrijblijvend een gesprek aan met één van onze projectmanagers bij REEF.
  2. Indien u beslist de dienst af te nemen starten wij een uitgebreide inventarisatie en dragen wij één van onze professionals aan.
  3. In uw eigen zaaksysteem worden inloggegevens aangemaakt en kunt u het werk klaarzetten in het zaaksysteem.
  4. U kunt de volledige vergunning uitzetten, of slechts een deel hiervan.
  5. De dienst is niet bedoeld voor complexe vergunningen of vergunningen met een politieke lading. Ook vergunningen waar specifieke, lokale kennis voor nodig is, kunnen wij minder goed in behandeling nemen.
Meer informatie aanvragen

onze kennis uw groei

Senior professionals

Onze professionals werken iedere dag aan het beste projectresultaat. Wij geloven dat resultaat begint bij het delen van kennis, daarom worden onze specialisten begeleid door seniors en delen zij de kennis met uw organisatie.

Onze senior vergunningverleners beschikken over de gestelde kwaliteitscriteria waardoor uw organisatie, met ondersteuning van onze professionals, de piekbelasting makkelijk op kan vangen en de dossiers altijd worden opgepakt. Dit allen tegen een voordelig uurtarief en hoge mate van flexibiliteit in werkwijze. U kunt zowel deel adviezen uitzetten dan wel volledige dossiers af laten handelen, inclusief het contact met de aanvrager. 

Veelgestelde vragen

Maar voordat u kiest voor deze dienst, wilt u natuurlijk graag weten wat het precies inhoudt en wat de voordelen zijn. Lees het in onze whitepaper die u hieronder kunt downloaden. Of vraag direct meer informatie aan.

Download whitepaper

Deze gemeenten gingen u voor

ABG Gemeenten

“Wij zijn erg tevreden over de dienst ‘Vergunning verlenen op afstand’ en raden het iedere gemeente aan! De specialisten zijn deskundig en konden, na een korte uitleg over de gemeentelijke werkprocessen en systemen, direct aan de slag. De manier van “outsourcing” is erg prettig, omdat binnen onze eigen systemen en met onze sjablonen gewerkt wordt. Maar het belangrijkste: onze collega’s zijn meteen ontlast, waardoor de te hoge werkdruk is afgenomen.”, aldus Joyce de Koning, coördinator vergunningverlening ABG Gemeenten.

 

Gooise Meren

''Wij raden de dienst 'Vergunning verlenen op afstand' aan voor iedere gemeente. Na een korte inwerkperiode pakken de vergunningverleners de vergunningsaanvragen op. Dit verlaagt de werkdruk voor onze collega's intern en zorgt ervoor dat zij meer tijd hebben voor de implementatie van de Omgevingswet. Fijn dat REEF en Grey Advice verantwoordelijkheid hebben en nemen over de afhandeling van de volledige vergunning.'', aldus Gitta Reuvers, afdelingsmanager VTH Gooise Meren.

Meer informatie aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gemeente of gaat u graag vrijblijvend het gesprek aan met ons of onze specialisten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 23 uur contact met u op.

Contact

Bent u benieuwd wat REEF voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact op met Jeroen Bax.

Of bekijk onze professionals