Personeel en Organisatie kerngezond

Haal alles uit jouw loopbaan.

onze projecten jouw succes

onze kennis jouw groei

Personeel en Organisatie

Als HR-professional bij REEF werk jij iedere dag aan het beste projectresultaat; jij krijgt de juiste 'tools' om te verbinden en kennis te delen.

Als HR-professional zie jij altijd mogelijkheden om het personeelsbeleid van een organisatie op korte en lange termijn naar een hoger plan te tillen. Ongeacht of het gaat om capaciteitsvraagstukken, operationele vraagstukken of strategische advisering; jij zet in op innovatief beleid. Dankzij jouw gestructureerde aanpak kun jij een project vanaf het begin gecontroleerd aanpakken.

 

onze projecten jouw succes

Hybride werken

Hybride werken is het nieuwe normaal; het gedeeltelijk thuis en op kantoor werken. Het is een verandering die past in deze tijd van digitale mogelijkheden, de behoefte aan maatwerk en het terugdringen van files. Corona heeft deze beweging een flinke 'boost' gegeven, doordat veel organisaties noodgedwongen moesten wennen aan volledig thuiswerken en allerlei vormen van hybride teams en dienstverlening. Bij het bepalen van de visie en het beleid rond deze nieuwere manier van werken, is de juiste kennis nodig. Bij REEF krijg jij de ruimte om de regie te pakken over HR-vraagstukken gerelateerd aan hybride werken, net als andere taakvelden aan zowel de Personeels- als de Organisatiekant. Hierdoor ben jij van toegevoegde waarde en krijg je de mogelijkheid jouw kennis achter te laten bij verschillende organisaties. 

Daarnaast snappen we hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je aanvullende opleidingen en cursussen volgen om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar experts hun kennis delen met jou. Zo vergroten wij jouw kansen op de arbeidsmarkt en bieden we toegang tot de meest interessante functies op het gebied van HR. 

 

Meer informatie

Onze expertises

De mens is de voornaamste schakel binnen een organisatie. REEF werkt daarom doeltreffend aan een optimale invulling van het P&O-beleid. Van competentieanalyses en functioneringsgesprekken tot rapportages en arbeidsrechtelijke procedures: tal van zaken worden beschreven. Zo leggen we de basis voor een dynamische organisatie die moeiteloos inspeelt op marktontwikkelingen. Onze mensen voeren hrm-projecten uit bij zowel profit- als non-profitorganisaties.

Het team Personeel en Organisatie richt zich op een zestal taakvelden:

  • HR-advies
  • Recruitment
  • Verzuim
  • Salaris- en personeelsadministratie
  • Learning and development
  • Duurzame inzetbaarheid

Succesvolle projecten

Vanderlande logo

Implementatie Learning Management Systeem

Implementatie van een global Learning Managment Systeem “Workdag Learning” ofwel de nieuwe “Vanderlande academy”. Hierbij inrichten van het systeem, datamigratie, de werkprocessen en het changemanagement.

Recruitmentproces optimaliseren

IDH is de afgelopen jaren gegroeid van een startup naar een professionele organisatie. Met de ambitie om te groeien is het essentieel om het recruitment proces te optimaliseren en te focussen op employer branding.

Begeleiding reorganisatie

Gemeente Heerlen stond net als iedere andere gemeente voor een flinke transitie. Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR-adviseur aangesloten bij dit project.

Arvato supply chain

Recruitment naar een hoger niveau tillen

Door snelle groei van de organisatie is extra kennis van een recruiter ingezet die een bijdrage levert aan de invulling van de vacatures, het opzetten van een sterk employer brand en die het recruitmentproces optimaliseert.

GOM

Verzuimreggiseur

Invulling en uitvoering geven aan het centraal geformuleerde verzuimbeleid. Regisseren en bewaken van het verzuimproces en de verzuimdossiers in samenspraak met het lijnmanagement.

Vista college

P&O advies

Het proactief begeleiden van lijnmanagers in de organisatie ontwikkeling, performance management, teamontwikkeling en coaching van medewerkers.

Herbalife

Professionaliseren van de HR-afdeling

Als sparringpartner adviseren en faciliteren van het lijnmanagement inzake HR-vraagstukken. Onder andere het verder ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, de HR-processen en instrumenten.

Procesverbetering personeels- en salarisadministratie

Adviseren over de administratieve processen van de personeels- en salarisadministratie en het doorvoeren van verbeteringen. Zodat HR de interne en externe klanten beter kan bedienen.

Maasdriel P&O

Ondersteuning team HR

HRM advies aan de gemeente Maasdriel en het Team Sociaal Domein en Bestuur, Griffie en Concerncontroller en tevens secretaris GO en stagecoördinator.

Organisatieontwikkeling

Als projectleider zorgdragen dat er een gedragen organisatieontwerp met bijpassende fijnstructuur wordt opgeleverd voor het Sociaal Domein.

Meer informatie

Wil je weten wat wij voor jouw loopbaan kunnen betekenen? Of wil je vrijblijvend kennis met ons delen? Neem dan contact op met Ingrid Oerlemans.

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control