Infographic: Leer hoe u middels het IMPLIQ-model grip houdt op onderhoud

onze kennis uw succes

Onderhoudsafdelingen staan voor veel uitdagingen: de productie moet sneller, beter en tegen minder kosten. Want stilstand in productie kost omzet en belemmert daardoor groei en betrouwbare productie. Tegen welke uitdagingen loopt uw organisatie aan? Hoe gaat u om met groei en veranderingen binnen uw organisatie? Of met toeleveranciers die zelf veranderen? 

Het professionaliseren van onderhoud geeft structureel praktische problemen. Vaak zijn budgetten ontoereikend en is er geen tijd voor innovatie en groei met uw team. Daarnaast is het lastig om aan goed, technisch personeel te komen. Het impliq-model geeft inzicht in welke stappen werken om onderhoud te professionaliseren en wat per direct niet meer nodig is. Vanuit een onderhoudsstrategie blijkt dat een andere aanpak leidt tot effectiever onderhoud en kostenbesparingen. Dus meer tijd voor innovatie en groei van het bedrijf.  

Infographic

Lees meer hierover in de infographic: 'Leer hoe u middels het impliq-model grip houdt op onderhoud'. Vul uw gegevens in onderstaand formulier in om de infographic te downloaden.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met John van de Gevel