Infographic: Iiot toepassingen en augmented reality in onderhoud

Leer van succesvolle pioniers op het gebied van predictive maintenance

onze kennis uw succes

Predictive maintenance

Predictive maintenance is één van de meest populaire en veelbelovende ontwikkelingen in onderhoud. Veel maakbedrijven worstelen met de vraag in hoeverre het inzetten op predictive maintenance zinvol is, zeker nu de technologie nog volop in ontwikkeling is. Waar lopen bedrijven tegenaan en wat zijn de lessons learned op het gebied van sensoren en augmented reality implementatie? Bij het kiezen van een augmented reality tool is het belangrijk om een aantal onderwerpen in overweging te nemen. Lees meer hierover in de whitepaper 'Iiot toepassingen en augmented reality in onderhoud'.

Infographic

Lees meer in de infographic 'Iiot toepassingen en augmented reality in onderhoud'. Vul uw gegevens in onderstaand formulier in om de infographic te downloaden.

Augmented Reality

Personeelstekorten binnen de productie vereisen directe veranderingen in het productieproces. Productiebedrijven kiezen voor een slimmere en efficiëntere manier van werken en interne procedures wijzigen. Door een verschuiving van 1e lijns onderhoud van de maintenance afdeling naar productie dienen operators op de juiste wijze instructies te krijgen. Augmented Reality toepassingen kunnen hierbij een uitkomst zijn.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met John van de Gevel