Infographic: In 7 stappen naar Configure to Order

onze kennis uw groei

Stappenplan voor een succesvolle implementatie van Configure to Order

Klanten willen kortere levertijden en meer maatwerk, prijzen staan onder druk en de kwaliteit borgen is lastiger dan ooit. Daarbij komt dat engineeringresources schaars zijn en de tijd voor echte innovatie dus ontbreekt. Hoe krijgt u de regie over uw keten weer in handen? Configure to Order (CTO) brengt middels een zeven-stappenplan uitkomst voor een organisatiebrede aanpak van machineontwerp, realisatieproces en supply chain management. CTO maakt het u mogelijk klantspecifieke oplossingen, korte levertijden en kostenreductie te realiseren met een hoge en constante kwaliteit. Zo kan uw organisatie ‘tijd winnen en kosten verliezen’.

Wat kan Configure to Order voor uw organisatie betekenen? Wat betekent dit voor de engineers? En hoe pakt u dit aan? Download de infographic om de voordelen en het stappenplan richting CTO te ontdekken.

Infographic

Lees meer hierover in de infographic: 'In 7 stappen naar Configure to Order'. Vul uw gegevens in onderstaand formulier in om de infographic te downloaden.

Contact

Staat uw bedrijf voor de uitdaging om een CTO-proces te implementeren? Onze professionals kunnen u helpen bij de implementatie, zodat uw maakbedrijf het maximale resultaat behaalt. Neem vrijblijvend contact op met Nordin Yahiaoui.

Nordin Yahiaoui
teammanager Development and Engineering