Sales vs Engineering

onze kennisjouw groei

Word dé engineer die iedere kans benut en risico's signaleert

Je wilt continu groeien als engineer, zeker op vlakken waar nog veel te halen valt. Binnen jouw functie heb je vaak meer invloed op het Sales- en Engineeringproces dan in het functieprofiel beschreven staat. Hier liggen (commerciële) kansen, die met de juiste technische kennis en aanpak volop benut kunnen worden. Hoe kun jij, door jouw vakkennis te combineren met focus op commercie, een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen? In deze kenniskaart zetten wij verschillende do’s en don’ts onder elkaar, die jou in staat stelt jouw sterke punten als engineer optimaal in te zetten op het gebied van sales.

Kenniskaart Sales vs Engineering

onze projecten jouw succes

Carrièreroute

Door middel van persoonlijke gesprekken en begeleiding stippelen we jouw persoonlijke carrièreroute uit. We investeren in jouw specifieke talenten, vaardigheden, interesses, persoonlijkheid en competenties. Die stemmen we af op ons diverse projectenaanbod op het gebied van D&E, waarbij we altijd zoeken naar de beste verbinding én mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Zodat zowel jij als onze opdrachtgevers continu verder komen.

Daarom zorgen we ervoor dat jij als REEF-professional altijd de beste papieren op zak hebt voor elke functie. Want wij zijn net zo ambitieus als jij, dus we snappen hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je de beste opleidingen en cursussen volgen om up-to-date te blijven op jouw vakgebied. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar verscheidende experts hun kennis delen met jou. Zo garanderen we toegang tot meest interessante en innovatieve functies op het gebied van D&E.

Vacatures en projecten

Senior Project Engineer

  • Vacature
  • Voltijd
  • € 6500 > - € 4000
Tijd om je technische kennis naar het volgende niveau te tillen met REEF! Sta je ook te springen om bij te dragen aan com plexe technische projecten op het gebied van mechanical development? Lees snel verder!

Constructeur Werktuigbouwkunde / Mechanisch Systeem Architect

  • Vacature
  • Voltijd
  • € 4000 - € 5000
Het onderzoeken en uitwerken van duurzame werktuigbouwkundige / mechanische oplossingen in verschillende, complexe, multidisciplinaire technische omgevingen is jouw ambitie.

CAD engineer

  • Vacature
  • Voltijd
  • € 3000 - € 4000
Heb jij altijd al bij willen dragen aan het ontwerpen en ontwikkelen van technisch complexe machines of onderdelen die in een scala aan industrieën worden ingezet?

Meer informatie

Ben jij klaar voor een volgende stap of heb je nog vragen voordat je die stap neemt? Neem dan contact op met Nordin Yahiaoui.