HR nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen bij REEF. In deze nieuwsbrief deelt onze HR Business Partner Kimberley de Groot interessante informatie voor jou en het laatste nieuws vanuit HR.

onze kennis jouw groei

Welkom

Afdeling HR breidt uit

Per 1 mei start onze nieuwe collega Sanne van der Wurff bij afdeling HR als HR-coach. Helemaal 'nieuw' is ze niet voor ons, want Sanne werkt sinds 2019 als Projectmanager bij Team Personeel en Organisatie. De afgelopen jaren heeft ze steeds meer kennis opgedaan over ons vakgebied en hebben haar interesse en enthousiasme ertoe geleid dat ze nu de stap neemt. 

Vanuit haar nieuwe rol als HR coach is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling én vitaliteit van onze collega's. Enerzijds coacht ze de projectmanagers op gebied van gespreksvoering rondom vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Anderzijds staat zij, naast jouw projectmanager, ook graag klaar om met jou in gesprek te gaan over deze onderwerpen. 

De kans is groot dat jullie elkaar op korte termijn zien! Daarnaast zullen haar projecten bij gaan dragen aan jouw tevreden- en betrokkenheid bij REEF.

Trots

Samen gaan we voor het beste resultaat

Begin dit jaar hebben we dankzij het Medewerkerstevredenheidsonderzoek jouw input ontvangen over jouw tevreden- en betrokkenheid bij REEF. Met trots delen we het resultaat dat beide onderdelen zijn beoordeeld met een 8! 

Deze score toont aan dat goed op weg zijn met elkaar en als organisatie. Al zorgt jouw kritische blik er ook zeker voor dat we inzien waar er ruimte voor verbetering is. Meer informatie over het resultaat en de verbeterprojecten vind je op reef.nl/mto-2024. 

Ik ben benieuwd naar het resultaat

Safety first!

Gun jezelf een gezonde en veilige werkomgeving

Veiligheid op de werkvloer en een gezonde werkomgeving zijn vanzelfsprekend, toch? Bedrijven spannen zich in met duidelijke regels, brandoefeningen en alle benodigde faciliteiten om medewerkers veilig en gezond te houden tijdens hun werkdag. Ondanks deze inspanningen kun je nog steeds obstakels tegenkomen die je belemmeren in het veilig en gezond uitvoeren van je werk. Herkenbaar?

Als projectspecialist krijg je te maken met diverse werkomgevingen, variërend van logistieke bedrijven tot gemeenteland, elk met hun eigen regels. Gelukkig is het de kracht van projectspecialisten om zich snel aan te passen aan nieuwe omgevingen. Toch begrijpen we dat dit soms uitdagend kan zijn. Om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet en een nog betere veilige en gezonde werkomgeving ervaart, delen we hieronder een tip van GoodHabitz en nuttige informatie.

 

Jouw gezondheid staat voorop

Bij iedereen bekend, maar het daadwerkelijk toepassen blijft vaak uit: een goede werkhouding. Hoe bewust ga jij aan jouw bureau zitten?

We adviseren jou om het onderdeel 'Recht je rug' te volgen van de GoodHabitz-training 'Veilig aan het werk'. Ontdek hoe je jouw werkplek het beste kunt instellen en ontvang tips voor het creëren van bewustwording van jouw werkhouding. 

Een gezonde werkomgeving, draagt naast fysieke gezondheid ook bij aan de mentale gezondheid. Loop je ergens tegenaan bij het goed instellen van jouw werkplek of heb je vragen, bespreek dit dan met jouw projectmanager of neem contact op met HR coach Sanne van der Wurff via:

06 484 205 32
hr@reef.nl

Veiligheid: een gedeelde verantwoordelijkheid

Het is wettelijk verplicht om als organisatie te zorgen voor een veilige werkomgeving. Er zijn dan ook talloze mogelijkheden om dit concreet en zichtbaar te maken. Minstens zo belangrijk, maar vaak minder tastbaar: de sociale veiligheid. Hoe veilig voel jij je op de afdeling bij jouw opdrachtgever en bij jouw collega's van REEF? Is het gedrag in lijn met een veilige omgeving? 

Voel jij je niet veilig en heb je behoefte om het gesprek hierover aan te gaan, neem dan contact op met onze vertrouwenspersoon Anita van Ostaden:
T: 040 298 8730
E: vertrouwenspersoon@coverzconsultancy.nl

Wat kun jij vandaag de dag bijdragen aan een sociaal veilige werkomgeving?

Jouw loopbaan

Maak ambities waar

Bij REEF zijn we altijd in beweging, van project naar project, omdat dit bijdraagt aan het verwezenlijken van ambities. Ook die van jou! Om helderheid en transparantie te bieden in jouw loopbaanmogelijkheden, maken we sinds dit jaar gebruik van de functiekompassen. 

De resultaten van het MTO benadrukken het belang van aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in jouw loopbaan. We zijn ervan overtuigd dat de functiekompassen een stevige basis bieden, maar we weten ook dat er meer voor nodig is. Daarom gaat Sanne van der Wurff per 1 mei aan de slag als HR-coach. Sanne ondersteunt bij onder andere ontwikkelgesprekken, zodat jij samen met jouw projectmanager met nóg meer duidelijkheid van start kan met jouw ontwikkeling.  

Voordat je het gesprek aangaat over jouw loopbaan, raden we aan om drie stappen te nemen voor een goede voorbereiding. 

Wist je trouwens dat jouw loonbaan-kansen nóg beter worden wanneer jij een veilige werkomgeving ervaart?

Doorloop de stappen

Kom in contact

Heb je vragen of suggesties naar aanleiding van deze nieuwsbrief, neem dan gerust contact op!