De Finance and Control podcast

Welkom bij de Finance and Control podcast. Een podcast speciaal voor organisaties en professionals binnen de financiële sector.

Onze kennis
uw groei

Aflevering 2: trends en ontwikkelingen in de financiële sector

In de tweede aflevering van 'REEF: De Finance and Control podcast' gaan we in gesprek met fieldmanager Jos van den Bersselaar. Hij gaat in op verschillende ontwikkelingen binnen de financiële markt en hoe 'REEF Finance and Control' professionals en organisaties kan versterken met kennis en ervaring.

Veel luisterplezier!

Download

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in om aflevering 2 van 'REEF: De Finance and Control podcast' te downloaden en beluisteren.

Aflevering 1: proactiviteit in de financiële markt

In deze eerste aflevering van 'REEF: De Finance and Control podcast' praten we met teammanager Marieke Veenstra over hoe het nieuwe, tiende vakgebied bij REEF, Finance and Control, is opgezet. We lichten toe hoe wij inspelen op de veranderingen in de financiële markt en wat dit betekent voor uw organisatie. 

Waarom is juist dit een interessante richting voor REEF? Welke verbindingen zijn er te maken met andere expertises en hoe zal dit vakgebied zich verder ontwikkelen? De antwoorden hoor je hier.

Veel luisterplezier!

Meer informatie

Heeft u vragen over deze aflevering of over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ingrid Oerlemans.

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control