Supply Chain

Met ons werk je aan het uitstippelen van jouw persoonlijke carrière.

onze trainingenjouw ontwikkeling

onze kennis jouw ontwikkeling

Björn Leenders vertelt

Trainingen, workshops en intervisies
"Ik heb diverse trainingen en workshops gevolgd op kantoor bij REEF die een positieve bijdrage leveren in het uitvoeren van projecten bij de diverse opdrachtgevers. Na een intensief opleidingstraject dat is afgestemd op de verschillende fases die doorlopen worden bij het uitvoeren van een project ben ik in 2018 zelfs gediplomeerd tot ‘gecertificeerd professional’! De REEF-Deelt-Kennisbijeenkomsten en de supplychain-intervisieavonden gebruik ik om collega’s en potentieel nieuwe opdrachtgevers te ontmoeten."

Sparringpartner
"Als kennismanager inkoop binnen REEF Supply Chain treed ik op als ambassadeur voor het team en ben ik sparringpartner en klankbord voor collega’s. Zij kunnen met vakgerichte vragen bij me terecht, waarop ik advies geef vanuit mijn kennis en ervaring. Op deze manier zet ik mijn kennis niet alleen in op het project bij Aspen, maar help ik ook mijn collega’s.”

Lees meer over zijn project bij Aspen

Toekomstige Supply Chain collega's

Björn Leenders

Inkoop specialist

"Ik kan mezelf blijven ontwikkelen bij REEF. Zo heb ik de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde gevolgd en in 2013 positief afgerond. Door deze opleiding heb ik beter inzicht gekregen in de bedrijfsprocessen binnen organisaties, heb ik geleerd valkuilen eerder te ontdekken en hierop te anticiperen."

Lees meer over zijn project bij Aspen

Robbert van Aken

NPR-inkoper

"Ik ervaar REEF als een organisatie die op een zeer transparante en eerlijke wijze samenwerkt. Onderlinge samenwerking met andere REEF-projectspecialisten wordt gestimuleerd. Zo heb ik tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomsten en intervisies contact kunnen leggen met mijn Supply Chain collega’s. Hierdoor weet ik goed waar ik de expertise van mijn collega’s voor kan inzetten en hoe ik hen verder kan helpen. We delen onze ervaringen waaronder valkuilen, maar ook zeker best practices."

Lees meer over zijn project bij Dechra

Esther van Stokrom

Planner

“Door het persoonlijke contact met mijn projectmanager voel mij betrokken bij en verbonden met REEF. Ik merkte meteen dat ze erg graag samen willen werken, een wil die er aan beide kanten is. Ik kijk dan ook zeer positief terug op mijn eerste maanden en uit naar de komende tijd waarin ik REEF mag vertegenwoordigen bij mijn nieuwe opdrachtgever.” 

onze teams jouw collega's

Esther van Stokrom vertelt

De mens centraal 
"De diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers, de persoonlijke aandacht en de focus op persoonlijke ontwikkeling hebben mij doen kiezen voor REEF. Bij REEF staat de mens centraal. Het gaat niet alleen om wat je kan, maar bovenal om wie je bent. Mijn projectmanager heeft gekeken naar wie ik ben en de vertaalslag gemaakt van mijn persoonlijke eigenschappen, wensen en ambities naar het juiste project voor mij."

Blijven ontwikkelen
"REEF stimuleert persoonlijke en professionele groei, waar ik persoonlijk heel veel waarde aan hecht. Ze bieden mij alle middelen om te blijven leren. Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn Lean Yellow Belt bij mijn opdrachtgever. Online kan ik via Goodhabitz trainingen volgen die aansluiten bij mijn leerbehoeften. Aanvullend hierop worden er kennisbijeenkomsten en intervisies georganiseerd zodat ik continue mezelf blijf ontwikkelen.”

Supply Chain projecten en vacatures

Teamleader Production Planning

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Jouw kracht ligt in het verder ontwikkelen van het team ‘productieplanning’ in een Lean-manufacturing omgeving.

Tactisch inkoper verpakkingsindustrie

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Jij hebt kennis en ervaring in de verpakkingsindustrie als inkoper van grondstoffen

Werkvoorbereider machinebouw

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Als gedreven werkvoorbereider weet jij wat technisch realiseerbaar is bij het vervaardigen van producten in de machinebouw

Teamleider distributiecenter manufacturing

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Jouw kracht ligt in het implementeren van LEAN-manufacturing waarbij coachen van een team centraal staat

Master Data Specialist

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Wil jij jouw kennis van master data inzetten voor diverse projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers?

Technisch inkoper

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Het lezen van technische tekeningen is voor jou geen raadsel

CAPEX inkoper

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Marktverkenningen en daarbij horende categorieplannen en inkoopstrategieën zijn jouw expertise

Productieplanner

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Jij bent dé schakel tussen productie en logistiek

Onze projecten jouw succes

Jouw persoonlijke ontwikkeling voorop

Via REEF maak je het verschil voor opdrachtgevers in sectoren als automotive, machine- en assemblage, food, medical – pharma, hightech, FMCG – retail, warehouse & distributie, (installatie) techniek en chemical. Daar kun je aan de slag in verschillende functies:

 • Planning: productie, supply chain, demand planning
 • Engineering: supply chain engineer
 • Inkoop: product gerelateerde inkoop en ‘non-product-related’
 • Management: hiërarchisch en projectmanagement

Dat biedt extra mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling. Met ons werk je daarom ook aan het uitstippelen van jouw persoonlijke carrière. Samen brengen we je ambities, competenties en vaardigheden in kaart. Tegelijkertijd ervaar je de voordelen van een hecht team met vakgenoten, want daar investeren we ook in.

Meer informatie over REEF Supply Chain

Garanties voor professionals

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat