HR nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen bij REEF. In deze nieuwsbrief delen HR Business Partner Kimberley en HR coach Sanne het laatste nieuws vanuit HR.

onze kennis jouw groei

Het nieuwe belonen beleid

Het nieuwe beleid stelt jou volop in de gelegenheid om regie te nemen over jouw eigen ontwikkeling en concrete doelen te stellen die voor jou én voor jouw projectmanager helder zijn.

Deze doelen neem je op in je jaarplan, welke je gedurende het jaar samen monitord. Loop je op schema en rond je jouw jaarplan volgens planning af, dan ontvang je in juli een presetatiebeloning in de vorm van een salarisverhoging. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw functiekompas. Deze prestatiebeloning ontvang je naast de standaard beloning die je in januari ontvangt. Dit is een vaste beloning in de vorm van een salarisverhoging, net zoals de prestatiebeloning.

Om er samen een succes van te maken, bieden we graag de online training 'Hoe ontwikkel je jezelf' aan, zodat je het aankomende jaar gericht aan de slag kunt met jouw jaarplan. Meld je onder 'Een kwestie van doen' aan voor de online training. 

Wil je het beleid nog eens op je gemak doornemen, klik dan op deze link. 

Een kwestie van doen

Nu het beleid staat, kunnen we aan de slag! Dit betekent dat je in de aankomende periode met jouw projectmanager het startgesprek voert, het jaarplan opstelt en deze met jouw projectmanager het aankomende jaar gaat monitoren.

Maar waar moet je beginnen, vraag je je misschien af? We helpen jou graag op weg tijdens de online training 'Hoe ontwikkel je jezelf', waarin we inzoomen op:

 • De drie onderdelen (bijdrage aan jezelf, het project en REEF) van het jaarplan en bespreken concrete voorbeelden.
 • Tips om te ontdekken wat jou energie geeft, wat jouw sterktes zijn en wat je graag zou willen ontwikkelen.

Daarnaast biedt de training volop gelegenheid voor interactie en is er ruimte voor vraag en antwoord. 

Interessant voor jou? Meld jezelf dan aan via onderstaand formulier. 

Meld jezelf aan voor de online training 'Hoe ontwikkel je jezelf'

De nieuwe opleidingskalender 

We zijn bijna halverwege het jaar en dat betekent dat er weer een opleidingskalender voor jou klaar staat! Bekijk hieronder het aanbod van het aankomende half jaar en ontdek of de onderwerpen passen bij jouw persoonlijke ontwikkeldoelen. 

De trainingen en workshops van afgelopen opleidingskalender waren een groot succes, dus wees er op tijd bij om jezelf in te schrijven zodat je verzekerd bent van een plek.

 • Datum: Dinsdag 27 augustus
  Locatie: Beemdstraat 32, Eindhoven
  Tijd: 14.00 - 20.00 uur (voor eten wordt gezorgd)
  Trainer: Gerd Jan Schenau
  Aantal sessies: 1

  Herhaling training Human Profiling
  Deze training is voor degenen die eerder de driedaagse training Human Profiling hebben gevolgd. De afgelopen tijd heb je kunnen oefenen met de eerder opgedane kennis. Uit ervaring weten we dat het een kwestie is van oefenen, oefenen en nog eens oefenen om deze methodiek onder de knie te krijgen. Om jou daar bij te helpen, organiseren we een herhaal training Human Profiling.

  Tijdens deze training duik je dieper in op de inhoud en ga je aan de slag met verschillende oefeningen waardoor jij de methodiek van Human Profiling nóg beter gaat beheersen.

  Aanmelden
  Meld jezelf aan door een mailtje te sturen naar hr@reef.nl. Wees er snel bij, want voor deze training is ruimte voor maximaal 15 personen. 

 • Datum: Dinsdag 7 en 26 september
  Locatie: Beemdstraat 32, Eindhoven
  Tijd: 16.00 - 20.00 uur (voor eten wordt gezorgd)
  Trainer: Incompany
  Aantal sessies: 2

  Training feedback geven en ontvangen
  Feedback geven is onmisbaar binnen een goede samenwerking. Als je regelmatig met jouw samenwerkingspartners bespreekt wat goed of juist minder goed gaat, leer je hoe je de samenwerking naar een hoger niveau kunt brengen. De wijze waarop we feedback aan elkaar geven, is essentieel om de relatie en daarmee de samenwerking te verbeteren.

  Tijdens de training worden verschilende technieken behandeld waardoor je leert welke factoren belangrijk zijn. Na de training weet je hoe je jouw huidige aanpak kunt verbeteren voor zowel het ontvangen als het geven van feedback. 

  Voorbereidende kennis
  Ter voorbereiding van deze training ontvang je een opdracht. 

  Aanmelden
  Meld je aan voor deze training door een mailtje te sturen naar hr@reef.nl. Voor deze training is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. 

 • Datum: Dinsdag 10 september
  Locatie: Beemdstraat 32 Eindhoven
  Tijd: 17.00 - 20.00 uur (voor eten wordt gezorgd)
  Trainer: Daan Driessen
  Aantal sessies: 1

  Training ChatGPT
  We bevinden ons aan het begin van een technologische revolutie, waarin Artificiële intelligentie (AI) een centrale rol speelt. Tijdens onze ChatGPT-workshop ontdek je hoe deze technologie voor jou kan laten werken. Je leert vaardigheden en inzichten die je direct kunt toepassen, waardoor je efficiënter, creatiever en waardevoller je werk uit kunt voeren. Zowel voor je team als voor jezelf en de organisatie. Of je nu een Tech-expert bent of niet, deze workshop biedt iets voor iedereen.

  Tijdens de training gaan we dieper in op het Crafting Framework, waar we je laten zien hoe je goede aanwijzingen geeft aan ChatGPT waardoor je effectieve interactie opzet. Je krijgt strategieën om GPT-modellen optimaal te gebruiken. Daarnaast doen we hands-on oefeningen, zodat je direct aan de slag kunt met de verschillende functies van ChatGPT. Na de workshop weet je hoe je deze tools efficiënt kunt inzetten, wat zorgt voor betere resultaten en een soepelere workflow.

  Voorbereidende kennis
  Het magazine en de quiz van ‘De toekomst is nu’ van de Artificial intelligence training op Goodhabitz geven je inzicht in de basis van ChatGPT.
  Tijdens de training is het belangrijk dat je jouw laptop meeneemt!

  Aanmelden
  Meld je aan via hr@reef.nl. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

De urenregistratie

Begin dit jaar zijn we overgestapt op een nieuw systeem, zodat we efficiënter en effectiever met onze processen om kunnen gaan. Het nieuwe systeem betekent ook meer mogelijkheden rondom het schrijven van de uren. Hierdoor zijn er een aantal wijzigingen aangebracht, waaronder het verschil tussen 'kort verzuim' en 'bijzonder verlof'. Wat is het verschil:

Kort verzuim - Bezoek aan bijvoorbeeld de tandarts of huisarts (eenmalig en korter dan één dag).

Bijzonder verlof - Voorheen schreven we kort verzuim onder de noemer 'bijzonder verlof'. Deze categorie omvat nu nog: Huwelijk, begrafenis, zorgverlof (eenmalig, gedurende één dag of langer dan één dag of meermalig gedurende één dag of langer dan één dag).

Twijfel je of heb je voor het eerst te maken met een ander urensoort, raadpleeg dan de handleiding in de urenportal

Wat staat er nog op de planning

20 juni

Heb jij je al aangemeld voor de REEF-deelt-kennisbijeenkomst?

Op 20 juni staan er vier professionele sprekers klaar om jou mee te nemen in diverse onderwerpen, van de psychologie van samenwerken tot slimmer onderhoud door AI. Heb jij je al aangemeld?

Bekijk de kennissies hier

8 september

Het familiefeest van REEF staat weer voor de deur!

Noteer 8 september alvast in jouw agenda! Want dan vind het REEFenement plaats. Dit jaar strijken we neer op een prachtige locatie in Noord-Brabant en staat er een programma klaar voor jong en oud. Neem je jouw gezin of partner ook mee? 

Binnenkort ontvang je meer informatie!

Wij staan graag voor je klaar

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief of heb je suggesties die je graag deelt met afdeling HR, neem dan contact op via hr@reef.nl