Replay webinar:
Zorg voor maatwerk binnen de Participatiewet

Bekijk ons webinar en word meegenomen in de laatste ontwikkelingen, wet- en regelgeving én een relevante casus.

onze kennis uw groei

Maatwerkoplossingen die passen bij de burger

In december 2020 deed de 'boodschappenaffaire' veel stof opwaaien. Er werd direct een link gelegd met de toeslagenaffaire en kwam landelijk in de media. De uitspraak heeft geleid tot een initiatiefwetsvoorstel om tot de menselijke maat in de Participatiewet te komen. Tijdens deze online REEF-deelt-kennisbijeenkomst namen Hans van Rooij en Elke Purnot u vanuit hun ervaringen mee in de ontwikkelingen binnen de Participatiewet in 2021, wet- en regelgeving Participatiewet en werd een relevante casus behandeld.

Waarom is het terugkijken van dit webinar een aanrader:

  • Wij nemen u mee langs de laatste ontwikkelingen en de wet- en regelgeving rondom de Participatiewet.
  • Praktijkvoorbeelden en 'best practices' worden gepresenteerd via twee relevante casussen.

Download de replay

Onlangs hebben we een webinar gegeven over de Participatiewet. Vul uw gegevens in en ontvang een link om het webinar terug te kijken.

Sprekers webinar

Hans van Rooij

Hans is een ervaren jurist, met veel kennis op het gebied van het sociaal domein. De Participatiewet, Jeugdwet en de Wmo 2015 behoren tot zijn expertisegebieden. Zijn specialiteit is het samenbrengen van de juridische kaders en praktische toepassing hiervan in individuele gevallen.  

 

Elke Purnot

Als kennismanager participatiewet binnen REEF Sociaal & Juridisch treed Elke op als ambassadeur voor het team en is ze sparringpartner voor REEF-collega’s. Voor vakinhoudelijke vragen over de Participatiewet kunnen collega’s bij haar terecht.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of bent u benieuwd wat REEF Sociaal en Juridisch voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Luc Brenkman.

Luc Brenkman
Projectmanager Sociaal & Juridisch