Replay webinar:
Optimaal verbonden personeel via experience economy

Bekijk ons webinar en word meegenomen in hoe u als HR-professional belevenis creëert! Hierdoor verbetert u dan ook direct de échte verbinding met uw medewerkers.

onze kennis uw groei

Verbinding en (werk)beleving zorgt voor behoud van talent

Menig traditionele HR-uitingen, zoals beoordelen, vitaliteits-, sollicitatie- en functioneringsgesprekken komen uit een tijd waarin het mensbeeld anders was. Een mensbeeld waarbij we de mens zagen als een productiefactor. Die tijd is voorbij én dus vragen die traditionele HR-uitingen om een disruptief andere aanpak. Hoe pakt u dit aan? Tijdens onze, online REEF-deelt-kennisbijeenkomst doken Bram Joosten en Vivian Meine, Mens & Organisatie Professionals, in deze relevante en effectieve theorie.

Waarom is het terugkijken van dit webinar een aanrader:

  • Wij nemen u mee langs organisaties die impactvolle keuzes maken op het gebied van HR-uitingen en onderbouwen waarom die keuzes gemaakt worden.
  • Na het zien van de replay beschikt u over kennis van verschillende, handige methodes waarmee u belevenissen kunt creëren in uw eigen organisatie.
  • Praktijkvoorbeelden en ‘best practices’ worden gepresenteerd.

Download de replay

Onlangs hebben we een webinar gegeven over de experience economy. Vul uw gegevens in en ontvang een link om het webinar terug te kijken.
 

Sprekers webinar

The Disruptors

Bram Joosten

Als mede-oprichter van The Disruptors heeft hij verschillende opdrachten verricht bij uiteenlopende organisaties, zoals verandertrajecten binnen gemeenten en reorganisaties in de financiële sector. Diverse recruitment- en onboardingsvraagstukken heeft hij aangepakt en opdrachten omtrent belonen, erkennen, leren en ontwikkelen uitgevoerd. Dit doet hij altijd vanuit de drijfveer om mensen centraal te zetten in organisaties.

 

The Disruptors

Vivian Meine

Vivian kijkt vanuit haar liefde voor conceptontwikkeling en creatieve processen naar het vakgebied HRM. Onder meer haar afgeronde studie aan de Hoge School voor de Kunsten en een Master in Imagineering maakt haar een krachtige professional in het traditionele HRM-vakgebied. Haar onbevangen blik en de inzet van frisse werkvormen helpen bij het creatief vormgeven van innovaties rondom Mens & Organisatie.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie over mens- en organisatieontwikkeling? Neem dan contact op met Ingrid Oerlemans.

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control