Replay webinar:
Hoe rondt u omgevingsaanvragen tijdig en kwalitatief af?

Bekijk ons webinar en leer hoe u als gemeente omgaat met een toename in omgevingsvergunningen, in combinatie met onvoldoende capaciteit. 

onze kennis uw groei

De juiste en tijdige afronding van omgevingsaanvragen

Tijdens deze online REEF-deelt-kennisbijeenkomst neemt Jan van Maren, manager binnen het fysieke domein, u vanuit zijn ervaringen mee in de welke opties er zijn om de omgevingsvergunningsaanvragen van de bewoners en bedrijven tijdig en met een goede kwaliteit af te doen, welke overdenkingen een rol spelen om een keuze te maken en wat bestuurlijke afwegingen zijn.

Waarom is het terugkijken van dit webinar een aanrader:

  • Relevante en nieuwe inzichten, voor efficiĆ«ntie en verbetering met oog voor bestuurlijke afwegingen.
  • Praktijkvoorbeelden en best-practices worden gepresenteerd.

Download de replay

Onlangs hebben we een webinar gegeven over het tijdig en kwalitatief afronden van omgevingsaanvragen. Vul uw gegevens in en ontvang een link om het webinar terug te kijken.
 

Spreker webinar

Jan van Maren

Jan is al jaren actief als interim-manager in het Fysieke domein. Hij heeft managementervaring in kleinere en grote gemeenten. Jan is een ervaren leidinggevende aan VTH-teams, met als opdracht kritisch te kijken naar de benodigde formatie en procesverbetering. Dat vanuit een coachende rol, zodat ook gewerkt wordt aan aanpassingen in cultuur en verbetering van de onderlinge samenwerking. Alhoewel elke gemeente anders is, komt hij vaak dezelfde problematiek tegen, zoals een tekort aan gekwalificeerd personeel. 

 

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of bent u benieuwd wat REEF VTH voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Jeroen Bax.