Human Profiling (Vol)

  • 20, 27 juni en 4 juli
  • Interne training
  • Maximaal 8 deelnemers

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee je mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen. Het voorspellende karakter van Human Profiling kenmerkt zich in de vaststelling van intenties van personen. Met andere woorden, Human Profiling stelt ons daadwerkelijk in staat om achter de ware intenties van de ander te komen. Wil je jezelf specialiseren in Human Profiling®? Schrijf je dan in voor de training.

Leer op een inspirerende en zeer interactieve manier hoe je de taal van het lichaam kunt lezen in combinatie met de woorden die worden gezegd. Kom, op basis van Communicatie in 3D®, achter de intenties van de ander en meet integriteit. Voorkom risico’s met betrekking tot verkeerde beslissingen voor jezelf en de organisatie. Genereer minimaal 65% meer informatie in een korter tijdsbestek. Kortom, upgrade de kwaliteit van het gesprek en wees onderscheidend dankzij deze unieke competentie.

De training is te volgen op het kantoor van REEF en bieden wij kosteloos aan voor onze collega's. Het maximale aantal deelnemers is 8 personen. 

Data training: 20, 27 juni en 4 juli 2024
Locatie: Beemdstraat 32, Eindhoven
Tijd: 14.00 – 20.00 uur
Voor eten wordt gezorgd.

Trainer

Wij werken samen met IC}U. Deze training wordt gegeven door Gert Jan Schenau, grondlegger van Human Profiling® en eigenaar van IC}U.

Human Profiling® is een wetenschappelijke communicatie methode, gebaseerd op de door ICU gepatenteerde formule. Deze training vormt een basis voor de Registeropleiding tot Certified Integrity Specialist® (CIS). Deze gedeponeerde titel mag door de professionals achter de achternaam worden gedragen. 

 

Gert Jan Schenau

Gert Jan Schenau

Meer informatie

Deze training wordt enkel aangeboden aan onze projectspecialisten en intern personeel. Heb je een vraag over de training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kimberley de Groot, onze HR-adviseur.

Meer informatie

Heb je vragen over deze training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Kimberley de Groot
HR Business Partner