Finance and Control uitmuntend

Onze specialisten maken een commitment.

financieel proces foutloos

Finance and Control

Als REEF-professional werk jij iedere dag aan het beste projectresultaat; jouw prestaties zijn ons visitekaartje.

Jij weet hoe belangrijk kloppende cijfers zijn. Jij zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers geen omkijken hebben naar hun financiële administratie en zich kunnen focussen op hun core-business. Als specialist blijf je bij ons in ontwikkeling doordat je de kans krijgt om te werken bij verschillende bedrijven, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Opdrachtgevers die continu zoeken naar de beste professionals voor uitdagende financiële vraagstukken.

 

onze kennis  jouw groei

Het ontwikkelpad

Wij geloven in het principe 'learning by doing'. Iedere Finance-professional krijgt een ontwikkelplan en ervaren mentor toegewezen. Het stappenplan bestaat uit een tijdlijn waarop taken, projecten, begeleiding en zo nodig opleidingen opgenomen worden. Daarnaast worden onze Finance and Control-projectspecialisten ingezet bij 'buddy groepprojecten'. Samen met collega-projectspecialisten lossen zij op vrijwillige basis een praktijkcasus op, omdat wij snappen hoe belangrijk het is om samen te blijven ontwikkelen.

Ik ontvang graag meer informatie over het REEF Finance and Control ontwikkelpad

Onze expertises

Iedere projectspecialist bij REEF Finance and Control krijgt een solide basis mee van alle werkzaamheden binnen de financiële administratie. Zo voer je op operationeel gebied werkzaamheden uit als crediteurenadministratie, debiteurenbeheer, grootboekbeheer en ook salarisadministratie. Op medior niveau verwachten we dat je een verdiepingsslag maakt waarin onderwerpen als treasury, cashmanagement, cijferanalyses en creditmanagement belangrijk zijn. Financial control, finance management en business control zijn de strategische projecten die we je aanbieden. Maar op ieder niveau verwachten we dat je de klant helpt bij het (her)inrichten van de financiële administratie of dat deel waar je je op dat moment mee bezig houdt.

Het team Finance and Control richt zich op een zestal taakvelden:

  • Financiële administratie
  • Financial control
  • Procesverbetering
  • Credit management
  • Business control

onze projecten jouw succes

Van junior naar veelzijdig financial via het ontwikkelpad van REEF Finance and Control

Bij REEF ligt de nadruk op de persoonlijke ontwikkeling van iedere projectspecialist. Op deze manier wordt alles uit hun carrière gehaald en zijn zij altijd van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.

Lees meer over deze case

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u vrijblijvend kennis met ons delen? Neem dan contact op met Ingrid Oerlemans.

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control