Finance and Control uitmuntend

Onze specialisten maken een commitment.

financieel procesfoutloos

onze kennis jouw groei

Finance and Control

Als REEF-professional werk jij iedere dag aan het beste projectresultaat; jouw prestaties zijn ons visitekaartje.

Jij weet hoe belangrijk kloppende cijfers zijn. Jij zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers geen omkijken hebben naar hun financiële administratie en zich kunnen focussen op hun core-business. Als specialist blijf je bij ons in ontwikkeling doordat je de kans krijgt om te werken bij verschillende bedrijven, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Opdrachtgevers die continu zoeken naar de beste professionals voor uitdagende financiële vraagstukken.

 

onze projecten jouw succes

Internationale uitbreiding vraagt om financiële procesverbetering

Een grote, Nederlandse supermarktketen ging zich in 2019 voor de eerste keer internationaal uitbreiden richting België. De bestaande formule van de Nederlandse supermarkten werd niet één op één doorgezet naar de Belgische markt, maar er werd specifiek gekeken naar de wensen en eisen van de Belgische consument. 

Lees meer over deze case

Onze expertises

Iedere projectspecialist bij REEF Finance and Control krijgt een solide basis mee van alle werkzaamheden binnen de financiële administratie. Zo voer je op operationeel gebied werkzaamheden uit als crediteurenadministratie, debiteurenbeheer, grootboekbeheer en ook salarisadministratie. Op medior niveau verwachten we dat je een verdiepingsslag maakt waarin onderwerpen als treasury, cashmanagement, cijferanalyses en creditmanagement belangrijk zijn. Financial control, finance management en business control zijn de strategische projecten die we je aanbieden. Maar op ieder niveau verwachten we dat je de klant helpt bij het (her)inrichten van de financiële administratie of dat deel waar je je op dat moment mee bezig houdt.

Het team Finance and Control richt zich op een zestal taakvelden:

  • Financiële administratie
  • Financial control
  • Procesverbetering
  • Credit management
  • Business control

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u vrijblijvend kennis met ons delen? Neem dan contact op met Rob Feijen.