VTH

Wij zorgen ervoor dat jij de beste papieren op zak hebt.

onze trainingenjouw ontwikkeling

onze trainingen jouw ontwikkeling

Ryan Glans vertelt

Op de hoogte blijven
"De REEF-deelt-kennisbijeenkomsten en workshops zijn een goed voorbeeld van persoonlijke ontwikkeling bij REEF. Ik vind het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld wijzigingen in de wetgeving en de technologische ontwikkelingen binnen mijn vakgebied toezichthouding. De bijeenkomsten op de High Tech Campus en de workshops op kantoor zijn hier uitermate geschikt voor. Daarnaast gebruik ik deze avonden om collega’s te ontmoeten en om te netwerken."

Resultaat staat centraal
"De collega’s van REEF zorgen er daarnaast voor dat ik alle middelen tot mijn beschikking heb om mijn project zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Regelmatig heb ik contact met mijn projectmanager om het project tussentijds te evalueren. Zo blijf ik doelgericht bezig, het resultaat blijft immers centraal staan.”

Lees meer over zijn project bij Omgevingsdienst IJmond

Toekomstige VTH collega's

Ryan Glans

Projectspecialist milieu

"De sfeer en de visie van REEF spreken me erg aan. Ik vind het heel belangrijk om mezelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen en daarnaast de ruimte te krijgen om zelfstandig aan de slag te gaan. Deze mogelijkheden krijg ik bij REEF."

Lees meer over zijn succesvol afgeronde project

Bas van Venrooij

Toezichthouder milieu

"REEF onderscheidt zich ten opzichte van andere projectenbureaus door te focussen op de ontwikkeling van mijn kennis en vaardigheden. Ze waarderen de ervaring en de kennis die ik heb vanuit mijn vorige banen en ze faciliteren in mogelijkheden om daadwerkelijk mijn huidige kennis uit te breiden binnen mijn eigen vakgebied milieu.

REEF heeft mij de kans geboden om weer uitdaging te vinden in mijn werk. Na 8,5 jaar dienstverband bij een gemeente in Midden-Limburg, vond ik het de hoogste tijd voor een andere werkomgeving. Het project bij de RUD Zuid-Limburg geeft mij weer nieuwe uitdagingen en een frisse kijk op mijn werk."

VTH projecten en vacatures

Junior vergunningverlener bouw

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Als junior vergunningverlener bouw behandel je omgevingsaanvragen die binnenkomen vanaf het moment van indienen tot en met de vergunningverlening of -wijziging

Senior vergunningverlener bouw

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 6000
Als senior vergunningverlener bouw begeleid jij junioren binnen het vakgebied

Traineeship basisregistraties

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Jij wordt de expert op het gebied van de basisregistraties! (BAG/WOZ/BGT)

Junior vergunningverlener bouw

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Als junior vergunningverlener bouw behandel je omgevingsaanvragen die binnenkomen vanaf het moment van indienen tot en met de vergunningverlening of -wijziging

Vergunningverlener bouw

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 6000
Het toetsen en beoordelen van verschillende (complexe) aanvragen

Gegevensverwerker (basisregistraties)

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Dit project staat in het teken van gegevensverweking omtrent verschillende basisregistraties, zoals de BAG, de BGT, de BRO, de WKPB en de WOZ.

Medewerker gegevensbeheer BAG/WOZ

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 4000
Als BAG/WOZ medewerker doorzie jij de verbanden tussen de BAG en de WOZ

Landmeetkundig operator

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 4000
Als landmeetkundig operator voer je zelfstandig landmeetkundige berekeningen en verwerkingen uit

onze projecten jouw succes

Maria Albers vertelt

Persoonlijke aandacht
"Met veel enthousiasme werk ik bij REEF als BAG specialist. REEF blinkt uit als werkgever door hun manier van communiceren en persoonlijke aandacht. Werken bij REEF voelt vertrouwd en ik voel me gewaardeerd. Ik kan met iedere vraag bij mijn projectmanager en VTH collega’s terecht. Naast een jaarlijkse attentie met kerst heb ik dit jaar de REEF-familiedag bijgewoond in de Efteling, dit was super! Daarnaast vindt REEF het belangrijk om de persoonlijke ontwikkeling van hun professionals te stimuleren. Dit doen zij door het aanbieden van verschillende cursussen en trainingen."

Projectmatig werken
"Werken bij REEF betekent projectmatig werken. Het voordeel hiervan is dat je steeds voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Hierdoor blijf je continu in ontwikkeling. Ieder project is doelgericht en biedt gegarandeerd eindresultaat. Het is fijn om op deze manier een bijdrage te leveren aan projecten bij diverse gemeenten." 

Bekijk alle vacatures

Jouw ontwikkeling voorop

Naast die variëteit aan functies van de bovenste plank bieden we je een betrokken team van collega’s en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren graag in jouw kennis, talenten, vaardigheden, interesses, persoonlijkheid en competenties. Zelfs als daarvoor een complete hbo-opleiding nodig is. Want als jij verder komt, geldt dat ook voor onze opdrachtgevers.

Daarom zorgen we ervoor dat jij als REEF-professional altijd de beste papieren op zak hebt voor elke functie. Want wij zijn net zo ambitieus als jij, dus we snappen hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je de beste opleidingen en cursussen volgen om up-to-date te blijven op jouw vakgebied. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar verscheidende experts hun kennis delen met jou. Zo garanderen we toegang tot de meest interessante functies op het gebied van VTH.

Meer over de expertise VTH

Garanties voor professionals

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat