HSE

Als HSE-specialist voer je zelf de regie over jouw project.

onze opdrachtgeversjouw kennis

onze projecten jouw ontwikkeling

Geert-Jan Sas vertelt

Blijven ontwikkelen
REEF besteed veel aandacht aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Door het REEF-carrièremanagement heb ik de mogelijkheid om mijzelf te blijven ontwikkelen. Er worden veel interessante trainingen en workshops aangeboden die ik online of fysiek op het hoofdkantoor in Eindhoven kan volgen. Hieruit kies ik zelf welke trainingen en workshops het beste aansluiten bij de ontwikkeling van mijn loopbaan. Zo heb ik onlangs bij REEF mijn Lean Six Sigma Yellow belt hernieuwd.

Waardering
Met mijn contactpersoon Thomas de Bell heb ik regelmatig contact. Thomas is erg betrokken bij mijn projecten en denkt ook met mij mee. Door alle bijeenkomsten en evenementen die REEF organiseert voel ik me echt onderdeel van de REEF-familie. Ik voel me gewaardeerd door REEF! 

Team HSE

Toekomstige collega's binnen dezelfde expertise

Geert-Jan Sas

QHSE-specialist

De REEF-deelt-kennis bijeenkomsten hebben veel raakvlakken met mijn werkgebied en zijn van toegevoegde waarde voor mijn professionele ontwikkeling én netwerk. De bijeenkomsten zijn een mooie gelegenheid om collega’s te leren kennen en mijn netwerk te verbreden. Ik heb al diverse REEF-deelt-kennis bijeenkomsten bijgewoond op de High Tech Campus. De mogelijkheid van ondersteuning en kennis delen met collega’s is uniek aan REEF.

Debby Bijker

veiligheidskundige

Wat me aanspreekt aan projectmatig werk is dat je omringt bent door mensen met hun eigen expertise waar je ook weer veel van kunt leren. Wat ik prettig vind aan werken bij REEF is dat de projecten afgebakend en overzichtelijk zijn en dat ik ondersteuning vind vanuit mijn contactpersoon Thomas de Bell om binnen deze kaders te blijven. Door veel in gesprek te blijven met elkaar monitort hij hoe mijn huidige projecten lopen, maar weet hij ook wat me triggert in eventuele nieuwe projecten die hij dan aan me voorlegt.

Harold Heijman

safety engineer

De REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, workshops en trainingen zijn een goed voorbeeld van de ontwikkelingsmogelijkheden binnen REEF. Zo heb ik het afgelopen jaar diverse trainingen gevolgd, waaronder de Lean Six Sigma training. Door het volgen van deze bijeenkomsten blijf ik mezelf als professional ontwikkelen.

Projecten en vacatures

HSE Adviseur

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Als hogere veiligheidskundige denk jij mee met de implementatie van de beoogde gedragsveranderingen omtrent veiligheid.

HSE-coördinator

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Je gaat aan de slag in een omgeving waarbij je zelfstandig het HSE beleid gaat uitrollen. Om te zorgen voor een juiste naleving ga je aan de slag met het uitvoeren van bijvoorbeeld de RI&E, V&G plannen en vergelijkbare veiligheidsdocumentaties.

HSE Manager

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Jij draagt er zorg voor dat voor het gehele domein van Health, Safety en Environment projecten worden gedefinieerd zodat het HSE beleid via HSE coördinatoren wordt uitgerold.

Safety Engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Je gaat aan de slag in een omgeving waarbij je zelfstandig het HSE beleid gaat uitrollen. Om te zorgen voor een juiste naleving ga je aan de slag met het uitvoeren van bijvoorbeeld de RI&E, V&G plannen en vergelijkbare veiligheidsdocumentaties.

Arbeidshygiënist

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
In dit project ben jij verantwoordelijk voor een schone en veilige werkomgeving. Dit doe je door monsters af te nemen in de productie die getest worden op gevaarlijke stoffen.

Projecten naar een hoger veiligheidsniveau tillen

Dat je als HSE-specialist een cruciale rol vervult binnen verschillende technische werkomgevingen, hoeven we jou niet te vertellen. Jij weet immers hoe belangrijk Health, Safety & Environment zijn voor Bouw en Infra, Installatietechniek, Proces en productie of Research and Development. Maar weet je ook dat REEF op al die gebieden uiteenlopende opdrachtgevers heeft? Opdrachtgevers die continu zoeken naar de beste professionals voor interessante projecten.  

Bekijk projecten en vacatures

Garanties voor professionals

Jouw team

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Blijven leren

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat