HSE

Als HSE-specialist voer je zelf de regie over jouw project.

onze opdrachtgeversjouw kennis

onze projecten jouw ontwikkeling

Geert-Jan Sas vertelt

Blijven ontwikkelen
"REEF besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Door het REEF-carrièremanagement heb ik de mogelijkheid om mijzelf te blijven ontwikkelen. Er worden veel interessante trainingen en workshops aangeboden die ik online of fysiek op het hoofdkantoor in Eindhoven kan volgen. Hieruit kies ik zelf welke trainingen en workshops het beste aansluiten bij de ontwikkeling van mijn loopbaan. Zo heb ik onlangs bij REEF mijn Lean Six Sigma Yellow belt hernieuwd."

Waardering
"Met mijn contactpersoon Thomas de Bell heb ik regelmatig contact. Thomas is erg betrokken bij mijn projecten en denkt ook met mij mee. Door alle bijeenkomsten en evenementen die REEF organiseert voel ik me echt onderdeel van de REEF-familie. Ik voel me gewaardeerd door REEF! "

Team HSE

Toekomstige HSE collega's

Geert-Jan Sas

QHSE-specialist

"De REEF-deelt-kennis bijeenkomsten hebben veel raakvlakken met mijn werkgebied en zijn van toegevoegde waarde voor mijn professionele ontwikkeling én netwerk. De bijeenkomsten zijn een mooie gelegenheid om collega’s te leren kennen en mijn netwerk te verbreden. Ik heb al diverse REEF-deelt-kennis bijeenkomsten bijgewoond op de High Tech Campus. De mogelijkheid van ondersteuning en kennis delen met collega’s is uniek aan REEF."

Debby Bijker

Veiligheidskundige

"Wat me aanspreekt aan projectmatig werk is dat je omringt bent door mensen met hun eigen expertise waar je ook weer veel van kunt leren. Wat ik prettig vind aan werken bij REEF is dat de projecten afgebakend en overzichtelijk zijn en dat ik ondersteuning vind vanuit mijn contactpersoon Thomas de Bell om binnen deze kaders te blijven. Door veel in gesprek te blijven met elkaar monitort hij hoe mijn huidige projecten lopen, maar weet hij ook wat me triggert in eventuele nieuwe projecten die hij dan aan me voorlegt."

Harold Heijman

Safety engineer

"De REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, workshops en trainingen zijn een goed voorbeeld van de ontwikkelingsmogelijkheden binnen REEF. Zo heb ik het afgelopen jaar diverse trainingen gevolgd, waaronder de Lean Six Sigma training. Door het volgen van deze bijeenkomsten blijf ik mezelf als professional ontwikkelen."

onze teams jouw collega's

Johan Hermens vertelt

Constante ontwikkeling
''Bij REEF staat mijn ontwikkeling centraal. Door middel van REEF-deelt-kennisbijeenkomsten krijg ik constant de mogelijkheid om mijn kennisveld te verbreden. Daarnaast breid ik mijn ervaring uit, omdat ik regelmatig aan een nieuw project kan starten. Zo heb ik bij onder andere Heineken, Bosch en Fuji Photo Film machinerichtlijnen geïmplementeerd en opgeleverd. Door deze kennis en werkervaring kan ik als REEF-professional altijd werken vanuit een ‘best practices’-visie om een opdracht tot een succes te brengen.''

Netwerk onderhouden
''
Ik krijg veelvuldig de kans om bij mijn REEF-collega’s een kijkje in de keuken te nemen. Zo worden regelmatig intervisies en (online) kennisbijeenkomsten georganiseerd. Dit geeft mij de mogelijkheid om met andere HSE-professionals te sparren over vraagstukken binnen mijn projecten en blijf ik op de hoogte van wat er speelt in de veiligheidsmarkt.''

Projecten en vacatures

KAM-coördinator

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Ben jij diegene die met de juiste benadering draagvlak creëert bij alle collega’s wanneer het gaat om kwaliteit en veiligheid?

EHS-engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 5000 - € 6000
Voor dit specifieke project in Zuid-Limburg, is REEF op zoek naar een EHS-engineer die het site management gaat ondersteunen bij het opstellen/opvolgen en evalueren van de effectiviteit van het preventiebeleid zware ongevallen conform de BRZO richtlijn.

KAM-coördinator

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Als KAM-coördinator ben je criticus, aanjager en initiator als het aankomt op het KAM-beleid.

Safety Expert

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Voor dit specifieke project in NO-Brabant, is REEF op zoek naar een adviesvaardige, coachende en resultaatgerichte veiligheidskundige die gaat optreden als hét veiligheidsgeweten voor de organisatie.

QHSE-adviseur

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Vanuit een contract bij REEF ga je je expertise projectmatig inzetten bij één opdrachtgever welke gespecialiseerd is in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering.

Adviseur Industriële Veiligheid

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Veiligheid, omgevingsrisico’s, milieueffecten en wet- en regelgeving worden steeds belangrijker en de normeringen worden strenger.

HSE-adviseur

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Als HSE-professional werk je in dienst van REEF en denkt vanuit hier mee met de implementatie van de beoogde gedragsveranderingen omtrent veiligheid bij verschillende opdrachtgevers.

HSE-coördinator

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Door jouw opgedane kennis en ervaring voel jij je als gediplomeerd middelbaar veiligheidskundige thuis op een dynamische bouwplaats, waarbij veel contractors dagdagelijks verschillende werkzaamheden uitvoeren.

Projecten naar een hoger veiligheidsniveau tillen

Dat je als HSE-specialist een cruciale rol vervult binnen verschillende technische werkomgevingen, hoeven we jou niet te vertellen. Jij weet immers hoe belangrijk Health, Safety & Environment zijn voor Bouw en Infra, Installatietechniek, Proces en productie of Research and Development. Maar weet je ook dat REEF op al die gebieden uiteenlopende opdrachtgevers heeft? Opdrachtgevers die continu zoeken naar de beste professionals voor interessante projecten.  

Bekijk projecten en vacatures

Garanties voor professionals

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat