Bouw en Infra

Bij ons werk je aan uitdagende bouw- en infraprojecten

onze projectenjouw succes

onze kennis jouw ontwikkeling

Teun van den Heuvel vertelt

Samenwerken met REEF-collega’s
"Bij de start van mijn project bij HERE Bouwadvies heb ik samengewerkt met de in 2018 genomineerde REEF-professional van het jaar: Remco de Booij. Remco heeft mij met zijn kennis en ervaring ondersteund bij het opstarten van mijn project en het aanbrengen van structuur. Het prettige aan werken bij REEF is dat je als professional zelfstandig aan je projecten werkt, maar mocht je ergens hulp bij nodig hebben, je altijd bij je REEF-collega’s terecht kan."

Trainingen, workshops en intervisies
"Ik heb veel trainingen gevolgd die mij hebben geholpen om een completere projectspecialist te worden. Trainingen die mij het meest zijn bijgebleven zijn de asbesttraining, maatwerkadvies en weerstand achter de deur. Tijdens REEF-cursussen en meetings ontwikkel je niet alleen jezelf, maar wissel je ook van gedachte met je REEF-collega’s. Deze manier van kennis delen draagt er aan bij dat ik projecten succesvol afrond."

Lees meer over zijn project bij HERE Bouwadvies

Toekomstige Bouw en Infra collega's

Robert Arts

Bouwkundig engineer

"REEF voorziet in het ontwikkelen van kennis, onder andere door middel van de kennisbijeenkomsten en trainingen. Hier leer ik extra vaardigheden en kan ik mij ontwikkelen als specialist. Daarnaast leer ik andere werknemers en opdrachtgevers van REEF kennen. Bij REEF kan ik me ontwikkelen op de manier die het beste bij mij past."

Teun van de Heuvel

EPA-W adviseur

"Bij REEF heb ik niet alleen mijn REEF-collega’s waar ik altijd op terug kan vallen, maar REEF biedt mij ook REEF-carrièremanagement. Met REEF-carrièremanagement creëert REEF een stimulerende omgeving, die mij in staat stelt mijzelf te ontwikkelen zodat ik mijn functie nog beter kan uitvoeren. Dit onder andere door 120 online te volgen trainingen en de daarop aanvullende interactieve trainingen. Mijn motto is 'je bent nooit uitgeleerd' en bij REEF krijg ik de kans om door te leren."

Lees meer over zijn project bij HERE Bouwadvies

Kevin van Lin

Bouwkundig inspecteur

"REEF denkt mee over mijn ontwikkeling en biedt me alle middelen om te blijven leren en groeien. Het contact met mijn projectmanager verloopt soepel en we nemen beide het initiatief om elkaar wekelijks te spreken. Problemen en wensen kan ik te allen tijde kwijt bij hem kwijt."

onze teams jouw collega's

Kevin van Lin vertelt

Als starter bij REEF
"Als beginnend professional is het niet altijd makkelijk keuzes te maken over je gewenste branche of functie. Door de grote klantenkring van REEF kreeg ik de mogelijkheid diverse bedrijven te bekijken en hieruit een keuze te maken. Daarnaast maakt het projectmatig werken het voor mij eenvoudiger om kennis te maken met de branche. REEF denkt mee over mijn ontwikkeling en biedt me alle middelen om te blijven leren en groeien. Het contact met mijn projectmanager verloopt soepel en we nemen beide het initiatief om elkaar wekelijks te spreken. Wensen en problemen kan ik te allen tijde kwijt bij hem kwijt."

Persoonlijke aandacht
"REEF besteedt zichtbaar veel aandacht aan jou, waardoor je je als projectspecialist thuis voelt en op je plek! Van leuke pakketjes die je plotseling thuisgestuurd krijgt tot het organiseren van leuke uitjes om zowel kennis op te doen als kennis met andere projectspecialisten te delen." 

Projecten en vacatures

(Junior) civieltechnisch tekenaar

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 4000
Je bent betrokken bij het ontwerp en de realisatie van uiteenlopende projecten

BIM Modelleur / Bouwkundig tekenaar

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Als bouwkundig tekenaar werk je zelfstandig bouwtekeningen uit

Calculator / werkvoorbereider

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Als calculator / werkvoorbereider heb je een dynamische rol

Werkvoorbereider

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Plannen, calculeren en technisch tekenen: als werkvoorbereider binnen dit project heb je een dynamische rol.

Vastgoed adviseur

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 6000
Jij bent verantwoordelijk voor het adviseren over en inspecteren van vastgoed volgens de RVB-BOEI methodiek.

Bouwkundig inspecteur NEN-2767

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Jij bent verantwoordelijk voor het inspecteren van gebouwen volgens de NEN-2767 methodiek.

Junior adviseur vastgoed

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Als junior adviseur vastgoed zet jij jouw frisse blik in om een project binnen het vastgoed volgens plan te laten verlopen

Projectleider vastgoed

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Zet jouw leidinggevende capaciteiten in binnen het team van vastgoedspecialisten op het gebied van beheer en onderhoud van bestaand vastgoed om een project in goede banen te leiden.

Diverse rollen

We hebben veel verschillende, uitdagende projecten voor je in de aanbieding. En dankzij onze focus op de diverse rollen binnen een bouw- en infraproject liggen er ook veel doorgroeimogelijkheden voor je in het verschiet. Op technisch vlak zetten we onder andere technisch managers, adviseurs, projectmanagers, stedenbouwkundig ontwerpers, toezichthouders, (hoofd)uitvoerders of werkvoorbereiders in. Maar ook voor financiële functies zoals contractmanagers, projectbeheersers en assetmanagers hebben we de juiste specialisten nodig. Tegelijkertijd bieden we meer procesmatige rollen als kwaliteitsmanagers en projectondersteuners.

Meer over deze expertise

Onze garanties

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat