Passende kennis en projecten in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste projecten, aankomende evenementen en interessante kennis? Schrijf je dan hier in voor onze Project Alert. Handig, want je wilt natuurlijk niets missen.

onze projecten jouw carrièrestap

Project Alert

Haal alles uit je loopbaan

De carrièremogelijkheden binnen REEF zijn zeer divers. Om jou op de hoogte te houden, verzamelen wij maandelijks de meest relevante projecten en aankomende evenementen in één e-mail. Ben je op dit moment (nog) niet op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Project Alert bevat ook interessante vakkennis, zodat jij in slechts één klik up-to-date bent van trends en ontwikkelingen binnen jouw expertise.

Inschrijven

Projectmatig werken

Annicka van Erp - team Personeel en Organisatie

Breed inzetbaar

“Als REEF-er deel ik kennis bij gemeentelijke opdrachtgevers, waardoor ik vanuit verschillende invalshoeken mijn visie geef op casussen. Doordat ik projectmatig werk, groeit mijn netwerk en ben ik breed inzetbaar met mijn opgedane kennis en expertise.''

Kevin van Lin - team Bouw en Infra

Als starter bij REEF

"REEF denkt mee over mijn ontwikkeling en biedt me alle middelen om te blijven leren en groeien. Het contact met mijn projectmanager verloopt soepel en we nemen beide het initiatief om elkaar wekelijks te spreken. Wensen en problemen kan ik te allen tijde kwijt bij hem kwijt."

Debby Bijker - team HSE

Afgebakend en overzichtelijk

"Wat ik prettig vind aan werken bij REEF is dat de projecten afgebakend en overzichtelijk zijn en dat ik ondersteuning vind vanuit mijn contactpersoon Thomas de Bell om binnen deze kaders te blijven. Door veel in gesprek te blijven met elkaar monitort hij hoe mijn huidige projecten lopen, maar weet hij ook wat me triggert in eventuele nieuwe projecten die hij dan aan me voorlegt."

Sander de Veer - team Development and Engineering

Direct stappen zetten

''Ik werk graag projectmatig omdat ik daardoor als startende mechanical engineer kennis kan maken met verschillende technische projecten, werkzaamheden en opdrachtgevers. Zo ben ik aan de slag gegaan bij MRS Projects om een speciaalmachine te verbeteren en aan te passen. Door de passende opdracht kan ik mij rap ontwikkelen en afwisselende taken oppakken.''

Meer informatie

Heb je vragen over projectmatig werken bij REEF of wil je meer informatie over de Project Alert? Neem dan gerust contact met ons op.