Optimaal verbonden personeel via experience economy

  • Dinsdag 22 juni 2021
  • Webinar
  • 11:00 - 12:00

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor dit webinar? Neem dan contact op met Ingrid Oerlemans.

Beleving! Geen organisatie kan meer zonder. Wanneer u een pakket bestelt via Coolblue, bij Starbucks een kop koffie haalt, geniet van een film bij Pathé of samenwerkt met REEF.

Aan alle kanten wordt verbinding gezocht, door een wereld te creëren en hier een emotie aan te koppelen. Deze wereld is herkenbaar voor de klant omdat het persoonlijk, authentiek en transparant is. Voor marketeers en economen is deze theorie inmiddels noodzaak.

Menig traditionele HR-uitingen, zoals beoordelen, vitaliteits-, sollicitatie- en functioneringsgesprekken komen uit een tijd waarin het mensbeeld anders was. Een mensbeeld waarbij we de mens zagen als een productiefactor. Die tijd is voorbij én dus vragen die traditionele HR-uitingen om een disruptief andere aanpak. Hoe pakt u dit aan? Tijdens deze gratis, online REEF-deelt-kennisbijeenkomst duiken Bram Joosten en Vivian Meine, Mens & Organisatie Professionals, in deze relevante en effectieve theorie.

Waarom is dit webinar een ‘must’ om bij te wonen voor iedere HR-professional?

  • Wij nemen u mee langs organisaties die impactvolle keuzes maken op het gebied van HR-uitingen en onderbouwen waarom die keuzes gemaakt worden.
  • Na  deelname beschikt u over kennis van verschillende, handige methodes waarmee u belevenissen kunt creëren in uw eigen organisatie.
  • Praktijkvoorbeelden en ‘best practices’ worden gepresenteerd.

Verbinden, verrassen en het maken van impact zijn van absolute noodzaak om talent te behouden én aantrekkelijk te zijn in de arbeidsmarkt. Wij leren u hoe u deze belevenis creëert! Hierdoor verbetert u dan ook direct de échte verbinding met uw medewerkers. De juiste verbinding en (werk)beleving zorgt voor het behouden van talent in je organisatie, wat bijdraagt aan vitaler personeel en een betere intrinsieke motivatie.  

Maak kennis met onze sprekers:

Bram Joosten

Bram Joosten

Als mede-oprichter van The Disruptors heeft hij verschillende opdrachten verricht bij uiteenlopende organisaties, zoals verandertrajecten binnen gemeenten en reorganisaties in de financiële sector. Diverse recruitment- en onboardingsvraagstukken heeft hij aangepakt en opdrachten omtrent belonen, erkennen, leren en ontwikkelen uitgevoerd. Dit doet hij altijd vanuit de drijfveer om mensen centraal te zetten in organisaties.

Vivian Meine

Vivian Meine

Vivian kijkt vanuit haar liefde voor conceptontwikkeling en creatieve processen naar het vakgebied HRM. Onder meer haar afgeronde studie aan de Hoge School voor de Kunsten en een Master in Imagineering maakt haar een krachtige professional in het traditionele HRM-vakgebied. Haar onbevangen blik en de inzet van frisse werkvormen helpen bij het creatief vormgeven van innovaties rondom Mens & Organisatie.

 

Heeft u vragen over dit webinar? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie