Terug naar overzicht

Digitale aftrap 2021 met de Happy New Year borrel

Hartverwarmende nieuwjaarswensen, fantastische muziek, een REEF-quiz, de uitreiking van de Projectspecialist van het jaar 2020 en vele blije gezichten.

2020 was een bewogen jaar dat een enorme impact heeft gehad op ieders dagelijks leven. Onze REEF-collega's hebben iedere dag alles uit de kast gehaald om flexibiliteit, creativiteit en ondernemerschap te tonen. Daarnaast hebben wij als organisatie stappen gezet, zoals het toevoegen van een tiende expertise, Finance and Control, het lanceren van onze nieuwe visuele identiteit en het verder bijschaven onze interne processen. Hier zijn wij trots op!

Naar goed gebruik trapten wij samen met meer dan 300 REEF-collega's het het nieuwe jaar af, om successen te vieren en te proosten op 2021.

Goedgevuld avondprogramma

Naast hard werken en successen behalen, is plezier hebben ook een belangrijk onderdeel van de REEF-cultuur. Daarom was het avondprogramma goedgevuld met leuke video's en blikten directeur Chris Reef, commercieel manager Bas van den Donk en gastheer Marcel Stevens terug op het afgelopen jaar. Daarnaast was een band aanwezig om de livemuziek te verzorgen én werd de interactie opgezocht met een heuse REEF-quiz, gepresenteerd door collega Loes van Engelen. De avond werd afgesloten met een digitale proost, om van 2021 een gezond en succesvol jaar te maken.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaarJaarlijkse REEFenementen 

De nieuwjaarsborrel is één van de vele jaarlijks terugkerende evenementen en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures en projecten

Trots

In aanloop naar deze avond kon iedereen zijn of haar stem uitbrengen om de REEF-projectspecialist van het jaar te kiezen. Tijdens de borrel werd bekendgemaakt wie de titel heeft gewonnen. De titel wordt gedragen door een REEF-projectspecialist die bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. Binnen elk van onze 10 expertises was één professional genomineerd, want succes en kennis moet je delen! 

Dit jaar gaat de titel naar Jules Hoeijmakers, projectspecialist binnen expertise HSE. Jules heeft als subject matter expert LOTO en veiligheidskundige zijn project bij MSD Animal Health succesvol afgerond en waardevolle kennis achtergelaten. Met het winnen van deze titel neemt hij een prachtig opleidingsbudget van €1.500,- mee naar huis, om zijn expertise naar een nóg hoger niveau te tillen.