HR Medewerker vacatures

Vind hier jouw nieuwe baan! Solliciteer direct en zet een volgende stap in jouw carrière als HR Medewerker.

Vacatures HR Medewerker en gerelateerd

HR medewerker

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 3500
Jij bent DE verbindende HR professional die graag diverse HR vraakstukken aanvliegt

HR Adviseur

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Jij bent DE HR verbinder tussen de medewerker en het management.

HR Business Partner

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Krijg jij ook nooit genoeg van HR projecten en wil je dolgraag de analytische bril opzetten om processen te verbeteren?

HR recruiter

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 4000
Met jouw kennis en expertise weet jij op een creatieve manier de juiste kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers.

Succesvolle HR projecten

Procesverbetering personeels- en salarisadministratie

Adviseren over de administratieve processen van de personeels- en salarisadministratie en het doorvoeren van verbeteringen. Zodat HR de interne en externe klanten beter kan bedienen.

Zichtbaarheid recruitment

Voor onze opdrachtgever was het van belang dat recruitment zichtbaar en vindbaar is voor de hele organisatie. Met als doel om samen zicht te krijgen op de behoefte aan personeel en het finetunen van het gewenste profiel. Om het beoogde resultaat te behalen, heeft REEF de expertise van onze ervaren recruiter ingezet. 

Begeleiding reorganisatie

Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende voor de gemeente die onze hulp inschakelde een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR Adviseur aangesloten bij dit project.

P&O advies

Het proactief begeleiden van lijnmanagers in de organisatie ontwikkeling, performance management, teamontwikkeling en coaching van medewerkers.

Professionaliseren van de HR-afdeling

Als sparringpartner adviseren en faciliteren van het lijnmanagement inzake HR-vraagstukken. Onder andere het verder ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid, HR-processen en instrumenten.

Verzuimregisseur

Invulling en uitvoering geven aan het centraal geformuleerde verzuimbeleid. Regisseren en bewaken van het verzuimproces en de verzuimdossiers in samenspraak met het lijnmanagement. 

Projectmatig werken als HR Medewerker bij REEF

Als REEF-professional werk jij iedere dag aan het beste projectresultaat. Dit doe je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van mkb tot multinational. Op die manier leer je nieuwe organisaties en mensen kennen en breid je je netwerk uit. De projecten zijn keer op keer veelzijdig en uitdagend, je blijft daardoor continu in ontwikkeling.

Wat doet een HR Medewerker?

Een HR Medewerker zorgt voor de dagelijkse personeelszaken in een bedrijf. Bij REEF krijg je de mogelijkheid om als startende professional jezelf te ontwikkelen in het HR-werkveld. Als generalist help jij bij de ondersteuning en uitvoering van diverse HR-processen, zoals het opstellen van arbeidscontracten, het bijhouden van personeelsdossiers en het verwerken van verlofaanvragen.

Je krijgt de kans om zowel bij profit als non profit organisaties de keukens van binnen te zien waardoor jij gedurende de tijd er ook erachter komt waar je kracht ligt in de rol van HR medewerker. Autonomie en zelfstandigheid zijn grote aspecten in onze HR medewerkers rol.

Welke opleiding voor HR Medewerker?

Een HR Medewerker bij REEF heeft een afgeronde hbo-opleiding riching Human Resource Management (HRM). Daarbij heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring opgedaan als HR-medewerker. Kennis van HR-systemen is een pré.

Wat is het salaris van een HR Medewerker? 

Het salaris van een HR Medewerker ligt bij REEF tussen €2.500-€3.500 bruto per maand op fulltime basis, passend bij jouw professionele achtergrond en ervaring. We bespreken dit graag samen met jou.