HR Business Partner vacatures

Vind hier jouw nieuwe baan! Solliciteer direct en zet een volgende stap in jouw carrière als HR Business Partner.

Vacatures HR Business Partner en gerelateerd

HR Business Partner

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Krijg jij ook nooit genoeg van HR projecten en wil je dolgraag de analytische bril opzetten om processen te verbeteren?

HR Adviseur

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Jij bent DE HR verbinder tussen de medewerker en het management.

HR medewerker

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 3500
Jij bent DE verbindende HR professional die graag diverse HR vraakstukken aanvliegt

HR recruiter

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 4000
Met jouw kennis en expertise weet jij op een creatieve manier de juiste kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers.

Succesvolle HR projecten

Procesverbetering personeels- en salarisadministratie

Adviseren over de administratieve processen van de personeels- en salarisadministratie en het doorvoeren van verbeteringen. Zodat HR de interne en externe klanten beter kan bedienen.

Zichtbaarheid recruitment

Voor onze opdrachtgever was het van belang dat recruitment zichtbaar en vindbaar is voor de hele organisatie. Met als doel om samen zicht te krijgen op de behoefte aan personeel en het finetunen van het gewenste profiel. Om het beoogde resultaat te behalen, heeft REEF de expertise van onze ervaren recruiter ingezet. 

Begeleiding reorganisatie

Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende voor de gemeente die onze hulp inschakelde een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR Adviseur aangesloten bij dit project.

P&O advies

Het proactief begeleiden van lijnmanagers in de organisatie ontwikkeling, performance management, teamontwikkeling en coaching van medewerkers.

Professionaliseren van de HR-afdeling

Als sparringpartner adviseren en faciliteren van het lijnmanagement inzake HR-vraagstukken. Onder andere het verder ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid, HR-processen en instrumenten.

Verzuimregisseur

Invulling en uitvoering geven aan het centraal geformuleerde verzuimbeleid. Regisseren en bewaken van het verzuimproces en de verzuimdossiers in samenspraak met het lijnmanagement. 

Projectmatig werken als HR Business Partner bij REEF

Als REEF-professional werk jij iedere dag aan het beste projectresultaat. Dit doe je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van mkb tot multinational. Op die manier leer je nieuwe organisaties en mensen kennen en breid je je netwerk uit. De projecten zijn keer op keer veelzijdig en uitdagend, je blijft daardoor continu in ontwikkeling.

Wat doet een HR Business Partner?

Een HR Business Partner werkt nauw samen met het management om strategische personeelszaken te regelen. Je denkt mee over de lange termijn personeelsstrategie en zorgt dat deze aansluit bij de bedrijfsdoelen. 

Bij REEF pak jij de verantwoordelijkheid op voor het identificeren, analyseren en oplossen van grotere complexe HR-vraagstukken bij diverse opdrachtgevers. Je bepaalt de koers van de visie en doelstellingen bij de opdrachtgever en zorgt voor een goed eindresultaat. Je vindt het prettig om als generalist in het HR-werkveld projecten op te pakken welke echt een kop en een staart hebben. Autonomie is key in deze HR Business Partner rol.

Welke opleiding voor HR Business Partner?

Een HR Business Partner bij REEF heeft een afgeronde hbo-opleiding richting HRM en heeft minimaal 5 jaar relevante ervaring opgedaan. Zo kun jij jouw kennis en ervaring direct bij onze projecten toepassen.

Wat is het salaris van een HR Business Partner? 

Bij REEF ligt het salaris van een HR Business Partner tussen €4.000-€5.000 bruto per maand op fulltime basis, passend bij jouw professionele achtergrond en ervaring. HR Business Partners met minder ervaring beginnen vaak aan de onderkant van deze schaal, terwijl ervaren professionals met veel kennis en verantwoordelijkheid richting de bovenkant kunnen verdienen. We bespreken dit graag samen met jou.