HR Adviseur vacatures

Vind hier jouw nieuwe baan! Solliciteer direct en zet een volgende stap in jouw carrière als HR Adviseur.

Vacatures HR Adviseur en gerelateerd

HR Adviseur

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Jij bent DE HR verbinder tussen de medewerker en het management.

HR medewerker

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 3500
Jij bent DE verbindende HR professional die graag diverse HR vraakstukken aanvliegt

HR Business Partner

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Krijg jij ook nooit genoeg van HR projecten en wil je dolgraag de analytische bril opzetten om processen te verbeteren?

HR recruiter

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2500 - € 4000
Met jouw kennis en expertise weet jij op een creatieve manier de juiste kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers.

Succesvolle HR projecten

Procesverbetering personeels- en salarisadministratie

Adviseren over de administratieve processen van de personeels- en salarisadministratie en het doorvoeren van verbeteringen. Zodat HR de interne en externe klanten beter kan bedienen.

Zichtbaarheid recruitment

Voor onze opdrachtgever was het van belang dat recruitment zichtbaar en vindbaar is voor de hele organisatie. Met als doel om samen zicht te krijgen op de behoefte aan personeel en het finetunen van het gewenste profiel. Om het beoogde resultaat te behalen, heeft REEF de expertise van onze ervaren recruiter ingezet. 

Begeleiding reorganisatie

Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende voor de gemeente die onze hulp inschakelde een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR Adviseur aangesloten bij dit project.

P&O advies

Het proactief begeleiden van lijnmanagers in de organisatie ontwikkeling, performance management, teamontwikkeling en coaching van medewerkers.

Professionaliseren van de HR-afdeling

Als sparringpartner adviseren en faciliteren van het lijnmanagement inzake HR-vraagstukken. Onder andere het verder ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid, HR-processen en instrumenten.

Verzuimregisseur

Invulling en uitvoering geven aan het centraal geformuleerde verzuimbeleid. Regisseren en bewaken van het verzuimproces en de verzuimdossiers in samenspraak met het lijnmanagement. 

Projectmatig werken als HR Adviseur bij REEF

Als REEF-professional werk jij iedere dag aan het beste projectresultaat. Dit doe je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van mkb tot multinational. Op die manier leer je nieuwe organisaties en mensen kennen en breid je je netwerk uit. De projecten zijn keer op keer veelzijdig en uitdagend, je blijft daardoor continu in ontwikkeling.

Wat doet een HR Adviseur?

Een HR Adviseur is iemand die zorgt voor alles wat met het personeel in een bedrijf te maken heeft. Bij REEF ben je de verbinder tussen de medewerker en het management. Je helpt bij het aannemen van nieuwe medewerkers door sollicitatiegesprekken te voeren en kandidaten te selecteren. Daarnaast ondersteun je bij het inwerken van nieuwe collega's en zorg je dat iedereen goed op de hoogte is van de regels en procedures binnen het bedrijf.

Je houdt je ook bezig met de ontwikkeling van medewerkers door trainingen en cursussen te organiseren. Verder ben je er voor vragen over arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen en verlofdagen, en help je bij het oplossen van conflicten op de werkvloer. Een HR Adviseur zorgt ervoor dat het personeel tevreden is en dat alles op rolletjes loopt, zodat iedereen goed kan samenwerken en het bedrijf succesvol blijft.

Welke opleiding voor HR Adviseur?

Een HR Adviseur bij REEF heeft een afgeronde hbo-opleiding richting HRM. Om direct jouw kennis en ervaring toe te kunnen passen, heb je minimaal 3 jaar relevante ervaring opgedaan.

Wat is het salaris van een HR Adviseur? 

Bij REEF ligt het salaris van een HR Adviseur tussen €3.000-€4.000 bruto per maand op fulltime basis, passend bij jouw professionele achtergrond en ervaring. We bespreken dit graag samen met jou.