Proces en Productie

Als REEF-professional sluit je aan op een van onze drie kerngebieden: onderhoud, productie en CAPEX-projecten.

onze projectenjouw succes

onze projecten jouw ontwikkeling

Michiel den Ouden vertelt

Toegevoegde waarde
"Als interim professional werk ik al jaren samen met REEF. Er zijn altijd grote en interessante projecten beschikbaar. Ik doe zaken met REEF omdat we toegevoegde waarde hebben voor elkaar en leveren aan de opdrachtgever. Dit met openheid van zaken en op gelijke voet. Mijn contactpersoon is als een sparringpartner voor me waar ik altijd op terug kan vallen en mee kan spiegelen."

Kennis delen
"Ik vind persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en ook dit is één van de redenen waarom ik de samenwerking als positief ervaar. REEF organiseert regelmatig trainingen en kennisbijeenkomsten die ik met regelmaat bezoek. Hierdoor blijf ik mezelf ontwikkelen. Daarnaast geeft het me ruimte om uit mijn normale werkzaamheden te stappen. Zo gaf de training ‘Human Profiling’ me inspiratie om bezig te gaan met andere aspecten in mijn werk. Door de training ‘Strategisch onderhandelen’ heb ik geleerd goed voorbereid een gesprek in te gaan om er zo voor te zorgen dat het besluit dat genomen moest worden ook daadwerkelijk genomen wordt. Daarnaast is het kennis delen met collega’s natuurlijk heel erg leuk!”

Team proces en productie

Toekomstige Proces en Productie collega's

Michiel den Ouden

Senior projectmanager

"Er zijn altijd grote en interessante projecten beschikbaar. Wat misschien nog wel belangrijker is dat is de persoonlijke klik die ik heb met REEF en de mensen. De waarden van het bedrijf matchen met mijn eigen waarden. We willen beide het probleem van de klant oplossen met de kennis, ervaring en vaardigheden waarover we beschikken."

Ron Bisschops

Lead Engineer

"Mijn passie voor techniek en drijfveer om te werken in teamverband werden optimaal benut tijdens mijn project. Tijdens ieder project bij REEF leer ik weer nieuwe dingen. Zo heb ik onlangs mijn projectmanagement skills verbeterd. Daarnaast biedt REEF veel online opleidingen, dat is super."

Lees meer over zijn project bij Océ-Technologies

Rob Broens

Maintenance consultant & projectleider

"Ik hecht heel veel waarde aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is ook een reden waarom ik voor REEF heb gekozen. Kennis delen zit in het DNA van REEF, dit onderscheidt hen van andere werkgevers."

onze teams jouw collega's

Rob Broens vertelt

Samen resultaat boeken
“Werken bij REEF betekent samen resultaat boeken. Als professional vertegenwoordig je REEF bij een organisatie. Hier gaat het om kansen creëren, zien en pakken. Achter je staat het REEF-team klaar met alle ondersteuning, begeleiding en middelen die je nodig hebt. Van persoonlijk tot professioneel; REEF focust op het delen van kennis en de ontwikkeling van haar specialisten. Ik word gestimuleerd om te doen waar ik goed in ben en samen komen we tot het beste resultaat!”

Anders dan andere werkgevers
"Vanaf het eerste contactmoment met REEF had ik al snel in de gaten dat het bedrijf zich onderscheidt van andere werkgevers. REEF is een bedrijf waar jij als persoon écht telt! Jouw ontwikkeling en ervaring staan voorop en dat merk je. De sfeer is enorm warm, gemoedelijk en gezellig, kortom een echte familiesfeer. Ik voel me hier thuis!”

Projecten en vacatures

Werkvoorbereider E/I

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Als werkvoorbereider laat jij niets aan het toeval over.

Maintenance coördinator

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Heb jij een technische achtergrond, ben je op zoek naar een leidinggevende positie?

Proces automation engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Wil je werken in een farmaceutische omgeving en jouw kennis als proces automation engineer inzetten?

CSV Engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 6000
Ben jij als CSV engineer toe aan een nieuwe uitdaging?

NPI Engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten in een technische omgeving als NPI engineer?

Projectmanager

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 6000
Verantwoordelijk voor het beheer van projecten en de optimalisatie van processen in projecten.

Senior production engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Met jouw kennis ben je de schakel kunt tussen techniek en productie

Project Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Als specialist kun jij jouw technische kennis inzetten om verschillende projecten in goede banen te leiden.

Onderhoud, productie en CAPEX-projecten

Om welk project het ook gaat, als REEF-professional sluit je aan op een van onze drie kerngebieden: onderhoud, productie en CAPEX-projecten. Op het gebied van onderhoud pas je engineeringconcepten toe voor de optimalisatie van het onderhoud, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van productiemiddelen. Waar het gaat om productie heb je de verantwoordelijkheid voor ontwerp, uitvoering, controle en/of optimalisatie van chemische, fysische en biologische processen. Daarbij draai jij je hand niet om voor technieken als Lean, TPM, Six Sigma. Tijdens CAPEX-projecten houd je grip op verschillende fases binnen complexe investeringsprojecten; van uitbreidings- of optimaliseringsprojecten, zoals een nieuwe productie- of verpakkingslijn, tot automatiseringsprojecten of de bouw van een nieuwe fabriek.

Meer informatie

Garanties voor professionals

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat