Proces en Productie

Als REEF-professional sluit je aan op een van onze drie kerngebieden: onderhoud, productie en CAPEX-projecten.

onze projectenjouw succes

onze projecten jouw ontwikkeling

Meriam van Haren vertelt

Diversiteit
''
Door de diversiteit aan opdrachten kan ik als REEF-projectspecialist mezelf blijven ontwikkelen en relevante, afwisselende praktijkervaring opdoen binnen de farmaceutische industrie. Een ander voordeel is dat ik gestructureerd naar een concreet resultaat toe werk. Wanneer deze is behaald, gaat team Proces en Productie aan de slag om de volgende passende opdracht te vinden. Door het brede palet aan opdrachtgevers is geen dag hetzelfde en word ik constant uitgedaagd om flexibel te reageren, wat ontzettend leerzaam is.''

Beste tools
"Vanuit REEF wordt veel moeite gedaan om kennis en ervaringen te delen. Lukt het niet om dit face-to-face te organiseren, dan wordt gezorgd voor bijvoorbeeld een webinar of online trainingen. Op deze manier beschik ik tot de beste tools om als professional de volgende stap te maken.''

Team proces en productie

Toekomstige Proces en Productie collega's

Michiel den Ouden

Senior projectmanager

"Er zijn altijd grote en interessante projecten beschikbaar. Wat misschien nog wel belangrijker is dat is de persoonlijke klik die ik heb met REEF en de mensen. De waarden van het bedrijf matchen met mijn eigen waarden. We willen beide het probleem van de klant oplossen met de kennis, ervaring en vaardigheden waarover we beschikken."

Ron Bisschops

Lead engineer

"Mijn passie voor techniek en drijfveer om te werken in teamverband werden optimaal benut tijdens mijn project. Tijdens ieder project bij REEF leer ik weer nieuwe dingen. Zo heb ik onlangs mijn projectmanagement skills verbeterd. Daarnaast biedt REEF veel online opleidingen, dat is super."

Lees meer over zijn project bij Océ-Technologies

Rob Broens

Maintenance consultant & projectleider

"Ik hecht heel veel waarde aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is ook een reden waarom ik voor REEF heb gekozen. Kennis delen zit in het DNA van REEF, dit onderscheidt hen van andere werkgevers."

Jan van Rossem

Quality assurance specialist

"Ik heb voor REEF gekozen door de combinatie van een zeer prettige samenwerking en het aanbod van interessante projecten en trainingen; het complete pakket. Al mijn verwachtingen van REEF zijn meer dan waargemaakt. Ik weet dat ik hier niet een van de velen ben en ik voel me echt onderdeel van de REEF-familie."

onze teams jouw collega's

Rob Broens vertelt

Samen resultaat boeken
“Werken bij REEF betekent samen resultaat boeken. Als professional vertegenwoordig je REEF bij een organisatie. Hier gaat het om kansen creëren, zien en pakken. Achter je staat het REEF-team klaar met alle ondersteuning, begeleiding en middelen die je nodig hebt. Van persoonlijk tot professioneel; REEF focust op het delen van kennis en de ontwikkeling van haar specialisten. Ik word gestimuleerd om te doen waar ik goed in ben en samen komen we tot het beste resultaat!”

Anders dan andere werkgevers
"Vanaf het eerste contactmoment met REEF had ik al snel in de gaten dat het bedrijf zich onderscheidt van andere werkgevers. REEF is een bedrijf waar jij als persoon écht telt! Jouw ontwikkeling en ervaring staan voorop en dat merk je. De sfeer is enorm warm, gemoedelijk en gezellig, kortom een echte familiesfeer. Ik voel me hier thuis!”

Jan van Rossem vertelt

Compleet pakket
“Ik heb voor REEF gekozen door de combinatie van een zeer prettige samenwerking en het aanbod van interessante projecten. Er wordt bij REEF een compleet pakket geboden wat, naast je project, ook trainingen en contactmomenten met collega’s omvat. Er wordt echt in je geïnvesteerd!”

Anders dan andere werkgevers
“Al mijn verwachtingen van REEF zijn meer dan waargemaakt. Vanaf het eerste contactpunt voel ik me ondersteund en wordt er meegedacht bij persoonlijke situaties. Er wordt aandacht aan me geschonken waardoor ik weet dat ik niet een van de velen ben. Hierdoor voel ik me echt onderdeel van de REEF-familie. Want dat is precies wat het is; een grote familie van collega’s waarbij persoonlijk contact voorop staat en de sfeer gemoedelijk is.”  

Projecten en vacatures

Quality Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Streef jij ook naar het beste kwaliteit?

Reliability engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Als professional ben je verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van equipment en systemen.

Supervisor productie

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Heb jij ervaring als supervisor productie en wil jij jouw kennis delen?

Manufacturing engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Maak van dit manufacturing project jouw nieuwe baan en reageer direct!

Werkvoorbereider

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Als werkvoorbereider ben je doelgericht en heb je duidelijk overzicht op het geplande onderhoud.

Maintenance Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Jij bent in staat een project in eigen beheer te managen.

Production Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Kennis delen op gebied van optimalisatie van complexe verbeterprojecten?

NPI Engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten in een technische omgeving als NPI engineer?

Onderhoud, productie en CAPEX-projecten

Om welk project het ook gaat, als REEF-professional sluit je aan op een van onze drie kerngebieden: onderhoud, productie en CAPEX-projecten. Op het gebied van onderhoud pas je engineeringconcepten toe voor de optimalisatie van het onderhoud, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van productiemiddelen. Waar het gaat om productie heb je de verantwoordelijkheid voor ontwerp, uitvoering, controle en/of optimalisatie van chemische, fysische en biologische processen. Daarbij draai jij je hand niet om voor technieken als Lean, TPM, Six Sigma. Tijdens CAPEX-projecten houd je grip op verschillende fases binnen complexe investeringsprojecten; van uitbreidings- of optimaliseringsprojecten, zoals een nieuwe productie- of verpakkingslijn, tot automatiseringsprojecten of de bouw van een nieuwe fabriek.

Meer informatie

Garanties voor professionals

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat