Development and Engineering

Wij bieden jou veelzijdigheid, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor creatieve eigen inbreng.

onze projectenjouw succes

onze kennisjouw ontwikkeling

Sander de Veer vertelt

Direct stappen zetten
''Ik werk graag projectmatig omdat ik daardoor als startende mechanical engineer kennis kan maken met verschillende technische projecten, werkzaamheden en opdrachtgevers. Zo ben ik aan de slag gegaan bij MRS Projects om een speciaalmachine te verbeteren en aan te passen. Door de passende opdracht kan ik mij rap ontwikkelen en afwisselende taken oppakken. Door deze diversiteit heb ik in korte tijd al veel stappen kunnen zetten als professional.

Kennis delen
Naast ervaring krijg ik ook de mogelijkheid om technische kennis op te doen op het gebied van standaard onderdelen en productie processen. Zo heb ik al kennisgemaakt met de methode thermisch verzinken. Regelmatig heb ik contact met mijn projectmanager om niet alleen het project tussentijds te evalueren, maar ook te kijken naar mogelijkheden die gunstig zijn voor mijn ontwikkeling. Zo ligt de focus op het resultaat én het vergroten van mijn kennis.''

Toekomstige Development and Engineering collega's

Sander de Veer

Mechanical engineer

''Ik werk graag projectmatig omdat ik daardoor als startende mechanical engineer kennis kan maken met verschillende technische projecten, werkzaamheden en opdrachtgevers. Door de passende opdracht kan ik mij rap ontwikkelen en afwisselende taken oppakken. Door deze diversiteit heb ik in korte tijd al veel stappen kunnen zetten als professional.''

Richard Challagalli

System & Control engineer

"Tijdens het contact met de projectmanager is er goed geïnventariseerd waar mijn ambities liggen. Op basis daarvan heb ik mijn eerste project aangenomen. Vooraf is een ontwikkelingsplan opgesteld, inclusief een taalcursus Nederlands. Hierbij maak ik ook gebruik van competentie- en vaardigheidstrainingen die mij verder helpen tijdens mijn projecten."

Albert Heuvelmans

Lead engineer

"REEF denkt actief met mij mee en biedt een sterke basis waardoor ik mijn projecten zo goed mogelijk op kan leveren. Hierbij zorgen de trainingen en REEF-deelt-kennis-bijeenkomsten ervoor dat ik mezelf blijf ontwikkelen. In combinatie met de informele en familiaire sfeer bij REEF zorgt dit voor een prettige basis om vanuit te werken."

Andrey Verkutis

R&D engineer

"De begeleiding en samenwerking met de projectmanager bevalt zeer goed. Dankzij het maandelijkse contact dat ik met mijn projectmanager heb, bespreken we regelmatig mijn situatie en voortgang van mijn project."

Ryan Ingenhoest

Application engineer

"Ik kreeg via REEF bij mijn opdrachtgever de ruimte om mijn kennis te verbreden. Door mijn opgedane kennis heb ik inzichtelijk kunnen maken waar het bij een product hoogstwaarschijnlijk fout zou kunnen gaan tijdens de hoogspanningsverificatie en dit bleek precies waar de doorslag plaats had gevonden. Zo'n resultaat geeft je wel voldoening."

Maikel van Vugt vertelt

Nieuwe ervaringen
''Door projectmatig te werken, krijg ik de mogelijkheid om constant nieuwe ervaringen op te doen en zo mezelf bij ieder project weer verder te ontwikkelen als professional. Daarnaast krijg ik via REEF de mogelijkheid om een groot aanbod online trainingen te volgen, naast de fysieke workshops en trainingen. Hierbij ligt de focus op veel verschillende thema’s, zodat mijn persoonlijke groei gestimuleerd wordt en ik mezelf op verschillende vlakken uit blijf dagen.'' 

Contact met collega's
''Omdat ik als projectspecialist bij REEF de kans krijg om collega-REEF engineers te spreken, kan ik continu ervaringen uitwisselen. Dit in combinatie met de gezellige en huiselijke sfeer bij REEF, zorgt dat ik mij hier zeker op mijn plek voel.''

onze teamsjouw collega's  

Albert Heuvelmans vertelt

Veelomvattende verantwoordelijkheden
"Ik ben als REEF projectspecialist nu bijna 4 jaar werkzaam bij DAF Trucks (Product Development) als Lead Engineer binnen het dashboard team. Ik heb een zelfstandige rol: ik leid de interne overleggen binnen het SE (Simultanius Engineering) team, heb intensief contact met leveranciers met betrekking tot de ontwikkeling en ben verantwoordelijkheid voor de voortgang. De verantwoordelijkheden zijn veelomvattend: van primair de techniek, ergonomische aspecten en veiligheid, maar ook het kostentarget waarbinnen het moet worden ontwikkeld."

Fijne thuisbasis
"De rol van REEF is om mee te denken en mij een basis te bieden om  mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Daarin spelen mogelijkheden als trainingen en opleiding een belangrijke rol. Vooral de informele en familiaire sfeer dragen er toe bij dat REEF een fijne thuisbasis is om voor te werken."

Projecten en vacatures

(Lead) Engineer Mechatronics

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Combining your Design and Industrialization engineering knowledge to deliver high quality mechatronic components and modules.

Electrical engineer

 • Project
 • Voltijd
Waarom jouw electrical kennis delen?

High Tech Industrial Electronics/ Hardware Engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Realize your ambitions in this highly dynamic and challenging environment in the High tech sector.

Projectleider Mechanica

 • Project
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Jouw technische kennis delen en complexe projecten leiden bij de meest uiteenlopende technische organisaties?

Industrial Software Engineer C#

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Ben jij een C# engineer en vind je het leuk om bezig te zijn met een uniek hightech product? Lees dan snel verder over deze Software Engineer C# uitdaging!

Hoofdconstructeur Werktuigbouwkunde / Mechanisch Systeem Architect

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5000
Het onderzoeken en uitwerken van duurzame werktuigbouwkundige / mechanische oplossingen in verschillende, complexe, multidisciplinaire technische omgevingen is jouw ambitie.

Technisch Documentalist / Quality Engineer

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000 - € 4000
Ben je nieuwsgierig, accuraat, communicatief vaardig en heb jij ervaring met het documenteren van technisch complexe zaken en krijg je energie van het simpel maken van lastige termen? Mooi, want dan kan je bij ons aan de slag als Technisch Documentalist!

Hardware Engineer Industriële Automatisering

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Wil jij bijdragen aan het realiseren van hoogstaande technische oplossingen en toepassingen en sta je te springen om aan de slag te gaan?

Andrey Verkutis vertelt

Vaardigheden en kwaliteiten ontwikkelen
"REEF heeft een interessant, veelzijdig en langdurend project aangeboden waarbij ik mijn kwaliteiten kan inzetten en mezelf kan ontwikkelen. Momenteel werk ik op een locatie bij KUHN, waarbinnen ik verschillende grote en kleine opdrachten heb. Deze opdrachten maken deel uit een groot project – het mede ontwikkelen van een agrarische machine. Het project heeft geleid tot een verbetering van mijn communicatieve en samenwerkingsvaardigheden en mijn kennis van CREO (CAD software)."

Betrokken bij REEF
"De begeleiding en samenwerking met de projectmanager bevalt zeer goed. Tijdens het maandelijkse contactmoment bespreken we mijn situatie en de voortgang van het project. De sfeer bij REEF kan ik met een paar woorden omschrijven: een prettige, vrolijke sfeer, goede mensen met veel kennis en altijd meedenkend en behulpzaam. Het afgelopen jaar organiseerde REEF het “REEFenement” in de Efteling; een REEF-familiedag voor alle collega’s en hun gezinnen – het was een leuke goed georganiseerde dag. Dankzij dit soort dagen voel je dat je meer betrokken bent bij REEF."

Til D&E-projecten naar een hoger niveau

Juist op het vakgebied van D&E (Development and Engineering) zoek je als ervaren professional naar veelzijdigheid, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor creatieve eigen inbreng. Want D&E staat nooit stil, dus jij ook niet. Daarom heeft REEF opdrachtgevers binnen alle bedrijfsniveaus, van grote multinationals tot kleinere mkb’ers, met een ruim projectenaanbod. Daarin vind je alle kansen om verder te komen op jouw vakgebied.

Meer over deze expertise

Garanties voor professionals

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat