Development and Engineering

Wij bieden jou veelzijdigheid, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor creatieve eigen inbreng.

onze projecten jouw succes

onze kennisjouw ontwikkeling

Sander de Veer vertelt

Direct stappen zetten
''Ik werk graag projectmatig omdat ik daardoor als startende mechanical engineer kennis kan maken met verschillende technische projecten, werkzaamheden en opdrachtgevers. Zo ben ik aan de slag gegaan bij MRS Projects om een speciaalmachine te verbeteren en aan te passen. Door de passende opdracht kan ik mij rap ontwikkelen en afwisselende taken oppakken. Door deze diversiteit heb ik in korte tijd al veel stappen kunnen zetten als professional.

Kennis delen
Naast ervaring krijg ik ook de mogelijkheid om technische kennis op te doen op het gebied van standaard onderdelen en productie processen. Zo heb ik al kennisgemaakt met de methode thermisch verzinken. Regelmatig heb ik contact met mijn projectmanager om niet alleen het project tussentijds te evalueren, maar ook te kijken naar mogelijkheden die gunstig zijn voor mijn ontwikkeling. Zo ligt de focus op het resultaat én het vergroten van mijn kennis.''

Toekomstige Development and Engineering collega's

Sander de Veer

Mechanical engineer

''Ik werk graag projectmatig omdat ik daardoor als startende mechanical engineer kennis kan maken met verschillende technische projecten, werkzaamheden en opdrachtgevers. Door de passende opdracht kan ik mij rap ontwikkelen en afwisselende taken oppakken. Door deze diversiteit heb ik in korte tijd al veel stappen kunnen zetten als professional.''

Richard Challagalli

System & Control engineer

"Tijdens het contact met de projectmanager is er goed geïnventariseerd waar mijn ambities liggen. Op basis daarvan heb ik mijn eerste project aangenomen. Vooraf is een ontwikkelingsplan opgesteld, inclusief een taalcursus Nederlands. Hierbij maak ik ook gebruik van competentie- en vaardigheidstrainingen die mij verder helpen tijdens mijn projecten."

Albert Heuvelmans

Lead engineer

"REEF denkt actief met mij mee en biedt een sterke basis waardoor ik mijn projecten zo goed mogelijk op kan leveren. Hierbij zorgen de trainingen en REEF-deelt-kennis-bijeenkomsten ervoor dat ik mezelf blijf ontwikkelen. In combinatie met de informele en familiaire sfeer bij REEF zorgt dit voor een prettige basis om vanuit te werken."

Andrey Verkutis

R&D engineer

"De begeleiding en samenwerking met de projectmanager bevalt zeer goed. Dankzij het maandelijkse contact dat ik met mijn projectmanager heb, bespreken we regelmatig mijn situatie en voortgang van mijn project."

Ryan Ingenhoest

Application engineer

"Ik kreeg via REEF bij mijn opdrachtgever de ruimte om mijn kennis te verbreden. Door mijn opgedane kennis heb ik inzichtelijk kunnen maken waar het bij een product hoogstwaarschijnlijk fout zou kunnen gaan tijdens de hoogspanningsverificatie en dit bleek precies waar de doorslag plaats had gevonden. Zo'n resultaat geeft je wel voldoening."

Maikel van Vugt vertelt

Nieuwe ervaringen
''Door projectmatig te werken, krijg ik de mogelijkheid om constant nieuwe ervaringen op te doen en zo mezelf bij ieder project weer verder te ontwikkelen als professional. Daarnaast krijg ik via REEF de mogelijkheid om een groot aanbod online trainingen te volgen, naast de fysieke workshops en trainingen. Hierbij ligt de focus op veel verschillende thema’s, zodat mijn persoonlijke groei gestimuleerd wordt en ik mezelf op verschillende vlakken uit blijf dagen.'' 

Contact met collega's
''Omdat ik als projectspecialist bij REEF de kans krijg om collega-REEF engineers te spreken, kan ik continu ervaringen uitwisselen. Dit in combinatie met de gezellige en huiselijke sfeer bij REEF, zorgt dat ik mij hier zeker op mijn plek voel.''

onze teamsjouw collega's  

Albert Heuvelmans vertelt

Veelomvattende verantwoordelijkheden
"Ik ben als REEF projectspecialist nu bijna 4 jaar werkzaam bij DAF Trucks (Product Development) als Lead Engineer binnen het dashboard team. Ik heb een zelfstandige rol: ik leid de interne overleggen binnen het SE (Simultanius Engineering) team, heb intensief contact met leveranciers met betrekking tot de ontwikkeling en ben verantwoordelijkheid voor de voortgang. De verantwoordelijkheden zijn veelomvattend: van primair de techniek, ergonomische aspecten en veiligheid, maar ook het kostentarget waarbinnen het moet worden ontwikkeld."

Fijne thuisbasis
"De rol van REEF is om mee te denken en mij een basis te bieden om  mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Daarin spelen mogelijkheden als trainingen en opleiding een belangrijke rol. Vooral de informele en familiaire sfeer dragen er toe bij dat REEF een fijne thuisbasis is om voor te werken."

Projecten en vacatures

Project Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 6500 >
Tijd om je technische kennis naar het volgende niveau te tillen met REEF! Sta je ook te springen om bij te dragen aan com plexe technische projecten op het gebied van mechanical development? Lees snel verder!

Senior Project Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 6500 >
Tijd om je technische kennis naar het volgende niveau te tillen met REEF! Sta je ook te springen om bij te dragen aan com plexe technische projecten op het gebied van mechanical development? Lees snel verder!

Mechanical Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
Heb jij altijd al bij willen dragen aan het ontwerpen en ontwikkelen van technisch complexe machines of onderdelen die in een scala aan industrieën worden ingezet?

Software Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 6500 >
Impact hebben met jouw embedded software vaardigheden in de machinewereld?

Mechanical Designer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3500 - € 5500
Waarom aan het begin staan van het ontwerpen van complexe producten?

Projectleider werktuigbouwkunde

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 4000 - € 5500
Waarom het uiterste uit jezelf halen in complexe miljoenenprojecten?

Electrical Engineer Industriële Automatisering

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Je gaat het veld in om te inventariseren wat er gedaan moet worden. Een mooie, uitdagende wisselende functie waarin jij veel kan leren, waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Mechanical Project Engineer

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
You are responsible for the specification, design and engineering of high-tech precision modules, including TPD administration.

Andrey Verkutis vertelt

Vaardigheden en kwaliteiten ontwikkelen
"REEF heeft een interessant, veelzijdig en langdurend project aangeboden waarbij ik mijn kwaliteiten kan inzetten en mezelf kan ontwikkelen. Momenteel werk ik op een locatie bij KUHN, waarbinnen ik verschillende grote en kleine opdrachten heb. Deze opdrachten maken deel uit een groot project – het mede ontwikkelen van een agrarische machine. Het project heeft geleid tot een verbetering van mijn communicatieve en samenwerkingsvaardigheden en mijn kennis van CREO (CAD software)."

Betrokken bij REEF
"De begeleiding en samenwerking met de projectmanager bevalt zeer goed. Tijdens het maandelijkse contactmoment bespreken we mijn situatie en de voortgang van het project. De sfeer bij REEF kan ik met een paar woorden omschrijven: een prettige, vrolijke sfeer, goede mensen met veel kennis en altijd meedenkend en behulpzaam. Het afgelopen jaar organiseerde REEF het “REEFenement” in de Efteling; een REEF-familiedag voor alle collega’s en hun gezinnen – het was een leuke goed georganiseerde dag. Dankzij dit soort dagen voel je dat je meer betrokken bent bij REEF."

Til D&E-projecten naar een hoger niveau

Juist op het vakgebied van D&E (Development and Engineering) zoek je als ervaren professional naar veelzijdigheid, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor creatieve eigen inbreng. Want D&E staat nooit stil, dus jij ook niet. Daarom heeft REEF opdrachtgevers binnen alle bedrijfsniveaus, van grote multinationals tot kleinere mkb’ers, met een ruim projectenaanbod. Daarin vind je alle kansen om verder te komen op jouw vakgebied.

Meer over deze expertise

Garanties voor professionals

Gegarandeerd resultaat

Onze projecten zijn 100% afgebakend en we houden samen grip op het eindresultaat.

 • Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties
 • Het resultaat stellen wij vooraf samen vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise
 • Onze projectmanagers zijn ervaren en hebben voor iedere situatie een oplossing
 • Wij stellen kritische vragen, die het resultaat van een project bevorderen
Gegarandeerd resultaat

Kennis delen

Wij delen continu ervaringen en kennis met elkaar

 • Door jaarlijkse kennissessies te organiseren, bevorderen we ontwikkeling van onze professionals én partners
 • Naast uitgebreide kennissessies, hebben onze projectspecialisten toegang tot een breed aanbod aan online- en offline-trainingen
 • Wij moedigen samenwerken binnen projecten aan en brengen professionals binnen 10 verschillende expertises samen
 • Onze professionals dagen elkaar uit, geven inhoudelijke feedback en helpen anderen om te ontwikkelen
Kennis delen

Moeiteloze processen

Wij zorgen dat jij als professional op een zo efficiënt mogelijke wijze kunt starten aan een nieuw project.

 • Binnen vijf stappen start jij aan jouw ideale project
 • Door een uitgebreide kennismaking en inventarisatie, weten wij precies wat jij zoekt en toevoegt aan een project
 • Wij bieden slimme, effectieve en praktische oplossingen voor iedere stap in jouw project
 • Onze wijze van communiceren is duidelijk en open
Moeiteloze processen

Professionele projectspecialisten

Wij investeren continu in jouw professionele ontwikkeling en toekomst.

 • Onze opdrachtgevers én projecten zijn veelzijdig
 • In korte tijd vergaar jij kennis en ervaring bij uiteenlopende organisaties
 • Iedere projectspecialist bij REEF kan gebruik maken van een breed palet aan opleidingen, cursussen en workshops
 • Wij werken efficiënt samen aan een gezamenlijk projectdoel
Professionele projectspecialisten

Persoonlijke aanpak

Samen halen wij alles uit jouw loopbaan en zetten wij in op een langetermijnsamenwerking.

 • Jouw eigen verantwoordelijkheid en vrijheid staan centraal
 • Jij werkt nauw samen met collega’s die een winnaarsmentaliteit hebben en verwachtingen overtreffen
 • Gewoon doen is ons motto. We blijven altijd in beweging en jij bent diegene die lef toont en verbetering aanjaagt
 • Naast hard werken, geniet jij jaarlijks samen met de gehele REEF-familie van verschillende events en uitstapjes
Persoonlijke aanpak