Vergunningverlening op afstand

Een efficiënter vergunningsproces en een verbeterde dienstverlening.

Een efficiënter vergunningsproces

Ervaart uw gemeente een oplopende achterstand in vergunningsaanvragen door de grote stijging van het aantal aanvragen, de complexiteit van de verbouwingen gecombineerd met het gebrek aan gekwalificeerd personeel?

Onze consultants kunnen u hierbij helpen. REEF omgevingsrecht voorziet gemeenten van hoogwaardige dienstverlening en professioneel advies in de vorm van vergunningverlening op afstand. 

REEF omgevingsrecht biedt gemeenten

  • Expertise en ervaring
  • Flexibiliteit
  • Tijds- en kostenbesparing
  • Objectiviteit en onafhankelijkheid
  • Toegang tot netwerken en middelen

onze kennis uw groei

De juiste kennis voor uw vergunningaanvragen

Onze consultants zijn gespecialiseerd in vergunningverlening en beschikken over een breed scala aan expertise en ervaring op dit gebied. Zij hebben diepgaande kennis van de relevante wet- en regelgeving, best practices en actuele ontwikkelingen. 

Daarbij bieden wij gemeenten flexibiliteit in termen van strategische personeelsplanning. REEF omgevingsrecht ademt mee met de behoefte en aanvragen die er bij de gemeente ligt. Dit is kosteneffectiever dan het handhaven van een vaste personeelsbezetting.

 

 

Onze werkwijze

  1. U gaat vrijblijvend een gesprek aan met één van onze projectmanagers bij REEF.
  2. Indien u beslist de consultancy dienst af te nemen, starten wij een inventarisatie en dragen wij één van onze consultants aan.
  3. In uw eigen zaaksysteem worden inloggegevens aangemaakt en kunt u het werk hierin klaarzetten.
  4. U kunt de volledige vergunning uitzetten, of slechts een deel hiervan.
  5. De dienst is niet bedoeld voor vergunningen met een politieke lading. Ook vergunningen waar specifieke, lokale kennis voor nodig is, kunnen wij minder goed in behandeling nemen. 

onze mensen uw resultaat

Door onze geoptimaliseerde processen en efficiënte werkwijzen, helpen onze consultants bij het stroomlijnen van processen en versnellen van doorlooptijden. Onze consultants handelen daarbij altijd onafhankelijk en beslissen op basis van feitelijke criteria. Dit biedt een transparant, snel en correct vergunningsproces. 

Ook complexe vergunningsaanvragen zijn voor onze consultants geen probleem, doordat wij samenwerken met andere experts, brancheorganisaties en technische specialisten om specifieke kennis of aanvullende capaciteit te leveren. Alle vergunningsaanvragen worden van A-Z behandeld in de systemen van de gemeenten, waardoor hier achteraf geen omkijken meer naar is.

Contact

Heeft u vragen over REEF omgevingsrecht? Neem dan gerust contact op met Jeroen Bax.