Personeel en Organisatie 

De juiste HR professionals

Richt jouw organisatie alle pijlers op het voorkomen van verzuim?

Het verlagen van werkstress en psychische klachten om te voorkomen dat het verzuim verder stijgt. Vitale medewerkers hebben meer werkplezier en een hogere arbeidsflexibiliteit. Staat dit onderwerp bij jouw organisatie al hoog op de agenda?

Onze HR professionals bieden persoonlijk advies en coaching, maar zijn ook inzetbaar op diverse projecten zoals het realiseren van een vitaliteitsbeleid of verzuim cases. Zo zijn Oumaima en Kimberley op dit moment beschikbaar om voor jouw organisatie een effectief verzuimbeleid te ontwikkelen en implementeren. Of kunnen zij helpen bij het optimaliseren van het verzuimproces. 

Wij bieden meer dan de juiste specialist voor een tijdelijk project; wij bieden aanvullend advies om P&O-gerelateerde vraagstukken op korte en lange termijn naar een hoger niveau te tillen. Onze projectspecialisten ontwikkelen doorlopend hun vaardigheden tijdens projecten bij de meest uiteenlopende organisaties. Die kennis laten ze na afloop achter bij onze opdrachtgevers én delen ze met onze andere professionals.

Succesvolle projecten

Vanderlande logo

Implementatie Learning Management Systeem

Implementatie van een global Learning Managment Systeem “Workdag Learning” ofwel de nieuwe “Vanderlande academy”. Hierbij inrichten van het systeem, datamigratie, de werkprocessen en het changemanagement.

Recruitmentproces optimaliseren

IDH is de afgelopen jaren gegroeid van een startup naar een professionele organisatie. Met de ambitie om te groeien is het essentieel om het recruitment proces te optimaliseren en te focussen op employer branding.

Begeleiding reorganisatie

Gemeente Heerlen stond net als iedere andere gemeente voor een flinke transitie. Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR-adviseur aangesloten bij dit project.

Arvato supply chain

Recruitment naar een hoger niveau tillen

Door snelle groei van de organisatie is extra kennis van een recruiter ingezet die een bijdrage levert aan de invulling van de vacatures, het opzetten van een sterk employer brand en die het recruitmentproces optimaliseert.

GOM

Verzuimreggiseur

Invulling en uitvoering geven aan het centraal geformuleerde verzuimbeleid. Regisseren en bewaken van het verzuimproces en de verzuimdossiers in samenspraak met het lijnmanagement.

Vista college

P&O advies

Het proactief begeleiden van lijnmanagers in de organisatie ontwikkeling, performance management, teamontwikkeling en coaching van medewerkers.

Herbalife

Professionaliseren van de HR-afdeling

Als sparringpartner adviseren en faciliteren van het lijnmanagement inzake HR-vraagstukken. Onder andere het verder ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, de HR-processen en instrumenten.

Procesverbetering personeels- en salarisadministratie

Adviseren over de administratieve processen van de personeels- en salarisadministratie en het doorvoeren van verbeteringen. Zodat HR de interne en externe klanten beter kan bedienen.

Maasdriel P&O

Ondersteuning team HR

HRM advies aan de gemeente Maasdriel en het Team Sociaal Domein en Bestuur, Griffie en Concerncontroller en tevens secretaris GO en stagecoördinator.

Organisatieontwikkeling

Als projectleider zorgdragen dat er een gedragen organisatieontwerp met bijpassende fijnstructuur wordt opgeleverd voor het Sociaal Domein.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u vrijblijvend kennis met ons delen? Neem dan contact op met Christian Messerschmidt.

Christian Messerschmidt
Projectmanager Personeel en Organisatie