Terug naar overzicht

We mogen weer!

De REEF-familie komt weer samen op kantoor en de deur staat open voor jou.

Samen ondernemen, successen vieren en elkaar inspireren. Dit hebben we de afgelopen anderhalf jaar op een geheel nieuwe wijze gedaan.

Gelukkig mogen we elkaar weer meer opzoeken. Goed nieuws, omdat dit past bij wie we zijn, we ervan genieten samen te zijn en we trots zijn op onze club. Nu de maatregelen worden versoepeld, komt de REEF-familie weer samen op kantoor en staat de deur wagenwijd open voor jou.

Verbinding

''Bij ons word je onderdeel van de REEF-familie, waar een persoonlijke aanpak voorop staat. Face-to-face en in fysieke vorm de verbinding opzoeken, geeft extra energie en zorgt dat iedere REEF-er elkaar ├ęcht leert kennen. Daarom zijn wij ontzettend blij om de deuren van ons kantoor weer open te gooien om professionals en opdrachtgevers weer te ontvangen. Naast kennismakingen en sollicitaties, kunnen wij hier weer volop REEF-deelt-kennissessies, workshops en trainingen organiseren. Zo bieden we verschillende mogelijkheden voor iedere professional om zichzelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. Hopelijk tot snel!'', aldus commercieel manager Bas van den Donk.

 

 

We blijven waakzaam

Uiteraard volgen en steunen wij de coronaregels. In verband met COVID-19 zorgen wij ervoor dat een bezoek aan ons kantoor voldoet aan maatregelen die op dat moment gelden.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Maak kennis met REEF

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wat REEF voor jouw loopbaan kan betekenen? Kom dan met ons in contact voor een kennismaking op kantoor.

Stuur een e-mail